Serena Williams pronkt met “enorme kont” News
Serena Williams pronkt met “enorme kont”
News

Serena Williams pronkt met “enorme kont”

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, dat is het niet. Het is de pronte kont van Serena Williams die de tennisbaan siert. En dat weet de Amerikaanse brok sport ook. "Ik ben nogal goed gevormd", trapt mevrouw Williams een open deur in. En daarbij kijkt ze met een kleine jaloerse blik naar haar zus.

“Venus is groot, zoals een model. En ze past overal in”, weet Serena. “Als tiener wilde ik zijn zoals haar. Ik was pas 23 toen ik me realiseerde dat ik nu eenmaal Venus niet ben. Zij is gewoon anders. Ik ben voluptueus: ik heb grote borsten en een enorme kont.”

Enorme armen heeft de nu bijna 30-jarige ook. En daar heeft Serena ook haar zegje over. "Mensen willen graag sterke armen, maar die van mij zijn te sterk. Maar ik klaag niet, ze betalen mijn rekeningen.”

Het achterstel van Williams live aan het werk zien? Dat kan. Op donderdag 8 juli geeft de kont onze Kim Clijsters partij in het Koning Boudewijnstadion. Als het op vrouwelijke rondingen aakomt, weten we nu al wie wie van de tennisbaan zal meppen. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties