Tom Barman veroorzaakt commotie op de MIA's News
Tom Barman veroorzaakt commotie op de MIA's
News

Tom Barman veroorzaakt commotie op de MIA's

Tom Barman heeft zich heel wat heisa op de hals gehaald door zijn gedrag tijdens de uitreiking van de MIA’s. dEUS was negen keer genomineerd, maar ging slechts met twee awards naar huis. Toen Milow de prijs voor Beste song kreeg, ging Tom Barman door het lint met een scheldpartij en een wegwerpgebaar. Een reactie die door weinigen geapprecieerd werd.

Toen Milow zijn award voor Beste song in ontvangst nam maakte hij de opmerking: “Leuven-Antwerpen: 5-2” Het was bedoeld als grapje, maar Tom Barman kon er duidelijk niet om lachen. Hij begon onmiddellijk te schelden en maakte een overdreven wegwerpgebaar. Vele aanwezigen vonden zijn gedrag ronduit ongepast, maar dat was niet de enige bron van ergernis. Ook het feit dat de band een hele tijd zat te roken, was een storende factor. “Ach, iedereen zat te roken, sommigen zelfs crack”, reageert Barman. “Wij wilden alleen maar wat lol maken want die show was strontvervelend.”

Milow zelf kon er wel nog om lachen: “Ik blijf een fan van Tom en van zijn muziek. Ik begrijp hem ook ergens wel. Hij vertoeft vaak in het buitenland en weet waarschijnlijk niet waar ik zo plots vandaan kom.” Maar daar zou Milow zich wel eens kunnen in vergissen want Barman zei later nog dat hij ‘Ayo Technologie’ een verschrikkelijk nummer vindt. Tot overmaat van ramp bleken de twee awards die ze wel in de wacht konden slepen ook nog eens gestolen. “We zijn ze allebei verloren. Mauro had ze, maar ze komen wel terecht.” Ondertussen werd bekend dat een van de twee beeldjes wel al teruggevonden is. Zanger Hans Stevens van de Paranoics bekende dat zij in het bezit waren van de verdwenen award. Hij beloofde wel plechtig dat hij het persoonlijk aan Barman zou terugbezorgen. (HH)

Meer foto's van de MIA's kan u bekijken op de MIA-fotospecial

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties