Wurgcontract voor fake Michaels News
Wurgcontract voor fake Michaels
News

Wurgcontract voor fake Michaels

Nog voor ze naar hun edele delen kunnen grijpen, hangen ze. De kandidaten van het dansprogramma My Name Is Michael, het dansprogramma dat momenteel loop op VTM, worden verplicht eerst hun krabbel te zetten onder een wurgcontract. Tekenen is instemmen. Geen winst, geen glorie.

Alvorens de kandidaten hun danspassen en zangkunsten demonstreren, dienen ze akkoord te gaan met enkele voorwaarden. Zo mogen de popsterren in wording, hoewel er slechts één zich tot the King Of Op II mag kronen, geen informatie prijsgeven. Zowel algemene gegevens als informatie over de totstandkoming van de show moeten geheim blijven. Houden ze zich niet aan hun zwijgplicht, dan volgt een fikse boete van 5.000 euro.

Niet enkel moeten de kandidaten zich houden aan de strikte geheimhouding. Daarnaast mogen ze niet optreden in andere soortgelijke programma’s op concurrerende zenders. Jammer, want op VT4 verschijnt binnenkort het programma Move Like Michael Jackson.

Als de wannabees uit de show worden gestemd, krijgen ze nog een herinneringsbriefje. De programmamakers schrijven het als volgt: We willen je er nog even op attenderen dat je getekend hebt tot geheimhouding en het feit dat je een jaar niet mee mag doen aan een soortgelijk programma bij een concurrerende zender. Mislukte Michaels en geflopte kindsterretjes zien hun tweede kans tot succes op VT4 verdwijnen. (EV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties