15-jarige spierbundel Morgan is een sensatie door het aantal kilo's dat hij al kan bankdrukken Seks & relaties
15-jarige spierbundel Morgan is een sensatie door het aantal kilo's dat hij al kan bankdrukken
Seks & relaties

15-jarige spierbundel Morgan is een sensatie door het aantal kilo's dat hij al kan bankdrukken

We stellen jullie graag even voor aan Morgan Nicholls. Deze 15-jarige jongen is een fitnessfanaat en is al bezig van op heel jonge leeftijd. En vooral met de gewichten is hij graag aan de slag. Toen hij pas elf was, drukte hij al meer dan 60 kilo. En daar is nu al een heel pakje bijgekomen…

Morgan a.k.a. ‘Mayhem’ heeft op op de social media al een flinke schare volgers, in totaal meer dan 17.000 op Instagram. Afgelopen week postte Morgan een video waarbij hij een persoonlijk record probeerde te zetten. Hij ging bankdrukken met in totaal 225 kilo (495 lbs). Niets mis voor iemand van slechts 15!

Goede begeleiding

Morgan had bij deze post een aantal hashtags geplaatst die aangaven dat dit nog niet het eindstation is. Uit de hashtags bleek dat hij uiteindelijk van plan is om meer dan 500 lbs te bankdrukken. En als hij dat bereikt heeft, zal hij natuurlijk weer andere doelen gaan bepalen.

Omdat Morgan nog maar 15 jaar is en dus zijn lichaam nog volop aan het ontwikkelen is, is een goede begeleiding en opvolging noodzakelijk. Maar dat zit wel goed, want hij wordt begeleid door zijn vader die sportvoedingsdeskundige is en vroeger ook bodybuilder was. Hieronder vind je wat foto's en filmpjes van Morgan...

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties