5 tekenen dat je partner misschien vreemdgaat, zoals een 'koelkast' in de slaapkamer Seks & relaties
5 tekenen dat je partner misschien vreemdgaat, zoals een 'koelkast' in de slaapkamer
Seks & relaties

5 tekenen dat je partner misschien vreemdgaat, zoals een 'koelkast' in de slaapkamer

Natuurlijk vertrouw je je partner, maar liefde kan soms onze ogen sluiten voor subtiele tekenen van ontrouw. Hoe kun je eigenlijk weten of je vrouw / vriendin vreemdgaat?

Misschien heb je een onderbuikgevoel, maar je verlangt naar meer zekerheid in je relatie. Gelukkig staat Clint klaar om je te helpen. We hebben de 5 meest voorkomende signalen die kunnen wijzen op ontrouw voor je op een rijtje gezet.

1. Geobsedeerd door telefoon

Als haar telefoon een verlengstuk van haarzelf lijkt te zijn - of deze nu meegaat naar het toilet, onder de douche of zelfs tijdens het verzorgen van de planten - dan kan dat reden tot bezorgdheid zijn. Natuurlijk, veel mensen nemen hun telefoon overal mee naartoe, dus het kan ook simpelweg een teken van smartphone-verslaving zijn. Daarom hier een tip: laat jouw telefoon 'toevallig' leeg zijn en beweer dat je iets moet opzoeken. Vraag haar vervolgens of je haar telefoon even mag gebruiken. Haar reactie zal veel onthullen!

2. Rolomkering

Bepaalde vrouwen die vreemdgaan, kunnen een vleugje paranoia ontwikkelen en beginnen met het omdraaien van rollen door jou te beschuldigen van flirten of ontrouw. Het schuldgevoel speelt hierbij een rol. Als ze je zonder enige reden beschuldigt van overspel, is dat een verontrustend teken. Het kan simpelweg jaloezie zijn, maar als je andere signalen ziet die we hier noemen, wees dan alert.

3. Te veel interesse in je agenda

Het is normaal dat je partner geïnteresseerd is in je agenda, maar als ze plotseling gedetailleerde informatie wil over wanneer je klaar bent met werken, hoe laat je precies thuiskomt en zelfs je weekendplannen wil beheren, is dat verdacht. Het kan zijn dat ze probeert haar affaires zo zorgvuldig mogelijk te plannen om de kans op betrapping te minimaliseren.

5 tekenen dat je partner misschien vreemdgaat, zoals een 'koelkast' in de slaapkamer

4. Koelkast in de slaapkamer

Als er sprake is van kou in de slaapkamer, hebben we het hier niet over de thermostaat, maar over haar seksuele verlangen. Als haar libido onverklaarbaar sterk afneemt, kan het zijn dat ze haar behoeften elders bevredigt. Echter, wees voorzichtig met snelle oordelen, want dit kan ook andere oorzaken hebben, zoals verminderde aantrekkingskracht tot jou. Toch is het de moeite waard om de kwestie van verminderde intimiteit open en eerlijk te bespreken.

5. Verstrikte leugens

Als haar verhalen over 'shoppen met vriendinnen', 'overwerk' en 'het overnemen van de dienst van een collega' steeds onsamenhangender of ongeloofwaardiger worden, is er reden tot bezorgdheid. Probeer haar eens te bevragen over de details van die specifieke dagen. Als je vriendin moeite heeft om coherent te antwoorden of ineens vergeetachtiger lijkt dan Joe Biden, dan moet dat voor jou een alarmsignaal zijn.

(Bron: Manly - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties