6 fouten die je moet vermijden wanneer je een iets 'ruigere' nacht in de slaapkamer wil beleven Seks & relaties
6 fouten die je moet vermijden wanneer je een iets 'ruigere' nacht in de slaapkamer wil beleven
Seks & relaties

6 fouten die je moet vermijden wanneer je een iets 'ruigere' nacht in de slaapkamer wil beleven

Is je partner helemaal weg van Fifty Shades of Grey en wil ze de slaapkamer net zo spannend maken als in de films? Geweldig! Natuurlijk vind jij dat helemaal prima, maar een beetje voorbereiding kan geen kwaad.

Hier zijn zes fouten die je de eerste paar keer echt wilt vermijden.

1. Aannames maken

Het is normaal om een beeld te hebben van hoe het eruit zal zien en wat je nodig hebt. Maar als je ervan uitgaat dat alles precies zo zal verlopen, zit je mis. Wees ervan overtuigd dat je partner ook niet in zo'n fantasiewereld leeft. Het zal niet zo soepel verlopen als in Fifty Shades of Grey. Het zijn films, dus de eerste paar keer zal het niet zo vlekkeloos gaan. Laat het gewoon gebeuren, forceer niets en geniet samen.

2. Te hard

'Te' is nooit goed. Ja, je bent enthousiast, maar wees voorzichtig. Het doel is dat jullie beiden genieten, niet dat de ander pijn lijdt. Tenzij dat echt gewenst is natuurlijk. Nieuwsgierigheid is goed, maar gebruik die zweep niet meteen op volle kracht en ga niet gelijk tot het uiterste. Probeer het rustig aan te doen en ontdek samen wat wel en niet prettig voelt.

(lees verder onder de afbeelding)

6 fouten die je moet vermijden wanneer je een iets 'ruigere' nacht in de slaapkamer wil beleven
(Credit: Unsplash)

3. Geen grenzen stellen

Het is belangrijk dat jullie allebei plezier blijven hebben. Een van de grootste fouten die je kunt maken is het niet stellen van grenzen. Wat is wel en niet toegestaan tijdens deze momenten? Moet je partner alles kunnen zeggen, en jij ook? Of zijn er dingen die absoluut niet mogen? Deze zaken moeten van tevoren worden besproken. Er mogen geen verrassingen zijn.

4. Te veel vertrouwen op de 'safewords'

Als jullie van plan zijn om jullie avonturen op te schroeven, is het belangrijk om een safeword af te spreken. Een woord dat op elk moment kan worden geroepen als het te veel wordt. Maar vertrouw er niet blindelings op. Je partner kan het moeilijk vinden om te praten en daardoor geen kans krijgen om het veilige woord te roepen. Spreek daarom ook een veilig gebaar af, zoals knijpen met de handen of met de voeten stampen.

Echter, je partner kan het veilige woord en/of gebaar vergeten. In een paniekreactie kan je partner bevriezen of niet kunnen praten. De dominante persoon - waarschijnlijk de man - moet dus ook letten op de lichaamstaal, geluiden en signalen van de ander.

(lees verder onder de afbeelding)

6 fouten die je moet vermijden wanneer je een iets 'ruigere' nacht in de slaapkamer wil beleven
(Credit: Unsplash)

5. Geen onderzoek doen

Deze activiteiten in de slaapkamer kunnen risico's met zich meebrengen. Je kunt je partner te hard aanpakken of een zenuw afknellen door de bondage. Het is belangrijk dat beide partijen zich bewust zijn van de mogelijke risico's.

6. Niet aan je eigen behoeften denken

Als man neem je al snel de dominante rol op je in deze situatie. Maar het is belangrijk dat jullie beiden plezier hebben. Denk dus ook aan jezelf. Wat vind jij leuk? Kan je lichaam het aan? Wat wil jij beleven?

(Bron: Man Man – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties