6 signalen dat je partner niet écht van je houdt Seks & relaties
6 signalen dat je partner niet écht van je houdt
Seks & relaties

6 signalen dat je partner niet écht van je houdt

In een relatie geeft de een vaak meer en neemt de ander meer. Het is cruciaal om open te zijn naar elkaar, ook over je gevoelens. Soms lijkt het alsof iemand van je houdt, maar dat is niet altijd het geval. Het kan moeilijk zijn om te accepteren dat je partner niet hetzelfde voor jou voelt. Het is belangrijk om jezelf te beschermen. Als je denkt dat de relatie eenzijdig is en dat jij altijd degene bent die geeft, let dan op de volgende signalen. Misschien houdt je partner wel helemaal niet echt van je.

 1. Oppervlakkige gesprekken

Goede communicatie is essentieel voor elke relatie. Je moet over alles kunnen praten. Als je partner niet openstaat voor diepgaande en betekenisvolle gesprekken, kan het zijn dat jullie in de verkeerde relatie zitten.

2. Je gewoontes laten veranderen

In een relatie heeft iedereen zijn eigen gewoontes. Soms val je voor een eigenschap, soms irriteert het je. Het is belangrijk dat je jezelf niet laat veranderen door een ander. Niemand is perfect.

3. Geen oplossing voor problemen willen vinden

Iedere relatie heeft zijn problemen. Kleine ruzies en gekibbel kunnen de relatie levendig houden. Je bent in deze relatie om gelukkig te zijn. Maar als je partner je negeert en geen oplossingen zoekt voor ruzies of problemen, moet je je afvragen of dit de relatie is die je wilt.

4. De ander ziet geen toekomst met jou

Praten over jullie toekomst is cruciaal voor je band. Willen jullie hetzelfde? Waar wil de ander wonen? Samen dromen delen en ergens naar streven is belangrijk. Als je niet in de toekomstdromen van je partner voorkomt of als jullie totaal verschillende dingen willen, waarom zijn jullie dan samen? Als je partner niet over gezamenlijke toekomstplannen praat, vraag jezelf dan af of jullie dezelfde doelen hebben in de relatie.

5. De ander laat jullie liefde aan de buitenwereld zien, maar niet aan jou

Als je partner aan de buitenwereld de schijn ophoudt, maar privé geen liefde toont, is dat een slecht teken. Op social media laat ze zien hoe verliefd jullie zijn en bij vrienden praat ze enthousiast over jou. Maar als de liefdevolle gebaren achter gesloten deuren stoppen, betekent dit dat je partner graag de schijn ophoudt voor het publiek. In een echte relatie is echte liefde belangrijk, niet de show.

6. Jij bent niet de prioriteit

Als je partner andere, onbelangrijke zaken voor laat gaan en geen tijd voor jou maakt, betekent dit dat jij niet op de eerste plaats staat. Natuurlijk zijn er belangrijke zaken, maar jij hoort zeker in de top 10 voor te komen.

(Bron: Man Man - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties