Ben jij 'Koning Eénstoot'? Dit zijn 5 manieren om het langer vol te houden in bed Seks & relaties
Ben jij 'Koning Eénstoot'? Dit zijn 5 manieren om het langer vol te houden in bed
Seks & relaties

Ben jij 'Koning Eénstoot'? Dit zijn 5 manieren om het langer vol te houden in bed

Daar lig je dan, bovenop de vrouw van je dromen, klaar voor de nacht van je leven. Maar je mist - of liever gezegd, je ‘jongeheer’ mist - voldoende zelfbeheersing. Na een minuut is het al voorbij. Vervelend, misschien zelfs gênant, maar zeker niet uniek of raar.

Langer volhouden in bed

Vooral mannen in hun twintiger en dertiger jaren, zoals jij, hebben hier vaak mee te maken. Veel mannen hebben echter een vertekend beeld van hoe lang een vrijpartij zou moeten duren. Ze verwacht écht niet dat je een half uur aan één stuk doorgaat als een konijn. Sterker nog, waarschijnlijk heeft ze daar zelf niet eens zin in.

Ongeveer 5,5 minuut (het gemiddelde tijdens een onderzoek naar de vrijpartijen van 500 heteroseksuele koppels) is realistischer. Niet lang genoeg? Er zijn meerdere manieren om je orgasme uit te stellen dan alleen door aan je schoonmoeder te denken. Hier zijn vijf tips:

1. Train ervoor

Waarschijnlijk dacht je dat kegeloefeningen alleen voor vrouwen waren. Dat is niet waar: onderzoek toont aan dat 75% van de mannen er baat bij heeft. Een andere studie wijst uit dat 61% dankzij het trainen van de bekkenbodemspieren voorgoed genezen was van vroegtijdige ejaculatie.

Span deze spieren aan (alsof je je plas ophoudt), laat los en span weer aan. Herhaal dit tot je de beweging onder de knie hebt en houd vervolgens tien seconden vast. Doe dit tien keer. Zo krijg je meer controle over je orgasme en kun je langer doorgaan. Handig: je kunt deze oefeningen overal doen.

2. Loop niet te hard van stapel

Als je te snel en wild tekeergaat, ben je waarschijnlijk snel klaar. Doe liever rustig aan – dat kan ook heel fijn zijn (en zij vindt dat waarschijnlijk ook). Je hebt toch geen haast?

couple sitting bed room 1157 28869

3. Wissel af

In plaats van steeds hetzelfde te doen, kun je tijdens de seks afwisselen van positie. Dit helpt om je orgasme uit te stellen. Vermijd doggystyle, want de mogelijkheid tot snelle en diepe penetratie maakt het lastig om je in te houden. Beter: laat je partner bovenop, zodat zij het ritme en de diepte kan bepalen.

4. Oefen in je eentje

Door je orgasme tijdens het masturberen uit te stellen, kun je jezelf trainen om het 'in het echt' langer vol te houden. Stop telkens als je op het punt staat om klaar te komen, tot dat gevoel verdwijnt, en ga dan weer verder. Wat ook helpt, is om vooraf wat druk van de ketel te halen. Met andere woorden: trek jezelf af een uur of twee voordat de daadwerkelijke seks plaatsvindt.

5. Focus op haar

Veel vrouwen hebben clitorale stimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. Terwijl je je eigen orgasme onder controle houdt, kun je haar hiermee blij maken. Win-win. Als zij al is klaargekomen, voel je bovendien minder druk om jullie sessie eindeloos te laten duren.

(Bron: Men's Health - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties