Binnenkort weer Valentijn! Met deze standjes op basis van je sterrenbeeld, wordt die heter dan ooit Seks & relaties
Binnenkort weer Valentijn! Met deze standjes op basis van je sterrenbeeld, wordt die heter dan ooit
Seks & relaties

Binnenkort weer Valentijn! Met deze standjes op basis van je sterrenbeeld, wordt die heter dan ooit

Valentijnsdag nadert snel, en veel mensen zullen op zoek zijn naar manieren om hun seksleven te kruiden tijdens de grote dag. Maar volgens de seksspecialisten van Joy Love Dolls kunnen mensen maximaal genot bereiken door te kiezen voor standjes die beter passen bij hun astrologische sterrenbeeld.

We hebben misschien allemaal wel een favoriet standje als het gaat om seks, maar het lijkt erop dat je het eens wat anders moet aanpakken. Experts hebben onthuld dat je de spanning kunt opvoeren door voor bepaalde posities te kiezen.

Als je hoopt om de dag van de liefde wat pittiger te maken, is hier alles wat je moet weten over welke bewegingen het beste bij je passen…

Waterman - Cowgirl (22 jan tot 20 feb)

Watermannen staan erom bekend dat ze vrijgevochten zijn en graag experimenteren, wat betekent dat de cowgirl sekspositie hen in staat stelt zich krachtig te voelen terwijl ze plezier hebben. Bij dit standje ligt de ene partner plat op de rug met de benen gestrekt, terwijl de andere partner schrijlings bovenop hem zit, met het gezicht naar voren. Het voordeel van dit standje is dat het tempo, de diepte en de hoek van de penetratie goed bepaald kan worden.

Vissen - Missionaris (21 feb tot 19 maart)

Als waterteken zijn Vissen liefdevol en emotioneel, dus is missionaris de sekspositie voor hen. Missionaris is een klassiek standje voor koppels waarbij de ene persoon bovenop ligt en de andere onder hem of haar. Het standje vereist dat beide mensen intens oogcontact en zich daardoor ongelooflijk intiem voelen, en dus waarde hechten aan nabijheid en emotionele verbindingen.

Ram - Kruiwagen (20 maart tot 20 april)

Rammen zijn het ultieme vuurteken, die gedijen bij passie, spontaniteit en durf in de slaapkamer, dus de kruiwagen is een avontuurlijke positie voor hen. De ontvangende partner begint op de grond en gebruikt zijn handen om in een plankachtige positie te balanceren, terwijl de gevende partner staat en de benen van de ontvangende partner vasthoudt in de vorm van een kruiwagen.

via GIPHY

Stier – Flat Iron (21 april tot 21 mei)

Stier wordt geregeerd door de planeet van de liefde zelf en zoekt de behoefte om zich geliefd en getroost te voelen en hunkert naar passie. Bij het ‘platte-ijzer-standje’ ligt de ontvanger met het gezicht naar beneden, het bekken omhoog geheven (gemakkelijker door een kussen onder haar heupen te leggen), terwijl de ander van achteren binnendringt. Dit standje is ongelooflijk hartstochtelijk en ideaal om de boel eens flink ‘op stelten te zetten’.

Tweelingen - 69 (22 mei tot 22 juni)

Tweelingen zijn nieuwsgierig en staan bekend om hun flexibiliteit en speelsheid, vooral in de slaapkamer. Ze willen het beste van twee werelden, dus 69 is het seksstandje waarmee ze hun remmingen kunnen laten verkennen en tegelijkertijd elkaar orale seks kunnen geven.

via GIPHY

Kreeft – Face-Off (23 juni tot 22 juli)

Als een van de meest gevoelige tekens is Kreeft geneigd om romantisch te zijn en emotionele intimiteit te zoeken. Het standje bouwt gevoelens van nabijheid en vertrouwen op als de ene partner gaat zitten en de ontvangende partner op zijn schoot klimt en de armen om de rug van de penetrerende partner slaat, terwijl de andere stoot en penetreert.

Leeuw – Doggy Style (23 juli tot 22 aug)

Zoals het sterke vuurteken al aangeeft zijn leeuwen gepassioneerd en ambitieus met een sterk verlangen naar macht en gezag. Als het op de slaapkamer aankomt zijn ze aanhankelijk en avontuurlijk, dus doggy is aan te bevelen. Doggy houdt in dat je op handen en voeten gaat zitten, terwijl de penetrant achter zijn partner staat of knielt en de andere van achteren penetreert.

Maagd - De Springende Kikker (23 aug. tot 22 sept.)

Maagden zijn toegewijd, loyaal en uitstekende communicatoren. De Springende Kikker is een speels standje waarbij de gepenetreerde op handen en voeten gaat liggen, vergelijkbaar met doggy style. Druk vervolgens de bovenste helft van je lichaam naar beneden, zodat je je hoofd, borst en armen op het bed laat rusten, waardoor een diepere penetratie ontstaat en de ontvangende persoon de kans krijgt om op een kussen te rusten.

via GIPHY

Weegschaal - De Zeeschelp (23 sept. - 22 okt.)

Weegschalen worden voorgesteld door de weegschaal, wat betekent dat ze evenwichtig en soms besluiteloos zijn. Het zeeschelpenstandje staat hen toe teder, flexibel en plezierig te zijn. Het dankt zijn naam aan de manier waarop het lichaam van de vrouw als een schelp omhoog is gebogen, waardoor haar partner volledige toegang heeft. Om het schelpenseksstandje uit te voeren, moet je evenwichtig achterover liggen met je benen zo ver mogelijk naar achteren, zodat diepe penetratie mogelijk is.

Schorpioen - Kurkentrekker (23 okt. tot 22 nov.)

Schorpioenen staan bekend om hun loyaliteit, toewijding en vurige passie als het om seks gaat. De kurkentrekker is een avontuurlijk en opwindend standje, waarbij de ontvangende partner op de rand van het bed gaat zitten. Ze moeten zich dan op een zij draaien, steunend op de heup en hun arm als steun. Van hieruit penetreert de andere langs achteren.

via GIPHY

Boogschutter - De Gespreide Adelaar (23 nov. - 22 dec.)

Boogschutters zijn erg ruimdenkend en kunnen erg ondeugend zijn, avontuurlijk en geneigd tot experimenteren. De gespreide adelaar is een perfecte positie voor hen, vergelijkbaar met de missionarispositie, behalve dat de persoon aan de onderkant de benen naar de zijkanten heeft gespreid (met andere woorden, zijn vleugels spreidt).

Steenbok - Lepelaar (23 dec. tot 21 jan.)

De beste kwaliteiten van een Steenbok zijn dat zij ongelooflijk loyaal, ambitieus en geduldig zijn. Als een teken dat waarde hecht aan comfort en tedere liefde, geeft de lepeltjeshouding hen het emotionele en intieme aspect van seks. Lepelen is zowel een seksuele positie als een knuffeltechniek, waarmee je in recordtijd van zij-aan-zij knuffelen naar seks kunt gaan.

via GIPHY

(Bron: Daily Star - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties