De paasvakantie kan maar pas echt van start gaan als je dit 'vliegtuigstandje' hebt geprobeerd Seks & relaties
De paasvakantie kan maar pas echt van start gaan als je dit 'vliegtuigstandje' hebt geprobeerd
Seks & relaties

De paasvakantie kan maar pas echt van start gaan als je dit 'vliegtuigstandje' hebt geprobeerd

Nu de paasvakantie daar is, springen weer veel mensen in een vliegtuig op weg naar welk vakantieoord dan ook. Meestal om wat warmere temperaturen op te zoeken. Maar denk niet alleen letterlijk, want er is één vlucht die zeker het instappen waard is en die je het zeker ook warm doet krijgen…

Het is de droom van velen om lid te worden van de Mile High Club, maar met dit standje heb je evenveel fun op de begane grond. Je hebt enkel genoeg ruimte nodig om je benen wijd te spreiden en een beetje ‘flexibel’ te worden. Voor het ‘vliegtuigstandje’ moet de man op de grond gaan zitten en zijn benen spreiden. Van hieruit kan de vrouw bovenop hem gaan zitten, met het gezicht van hem weg en de benen wijd uit elkaar.

Verdubbelt de kans op genot

Er zijn grote voordelen aan deze beweging, want het is geweldig voor diepe penetratie, en het verdubbelt de kans op genot. Dit komt omdat beide partners hun handen vrij hebben, wat betekent dat er volop gelegenheid is voor wederzijdse masturbatie of zelfbevrediging. Een manier om het nog wat pittiger te maken is om er een ‘bullet vibrator’ aan toe te voegen om de clitoris, testikels of tepels te prikkelen. Mannen kunnen zelfs een mannelijke vibrator gebruiken om de vibraties te intensiveren.

(lees verder onder de afbeelding)

De paasvakantie kan maar pas echt van start gaan als je dit 'vliegtuigstandje' hebt geprobeerd
(Credit: Lovehoney)

Nog heter...

Als je het nog heter wilt, is er nog een truc die je kunt toepassen, maar dan moet je wel bereid zijn om anaal te gaan. Klinkt dat intrigerend? Beide partners kunnen extra sensaties ervaren door een vibrerende buttplug te gebruiken. Door dit element aan de mix toe te voegen, stimuleer je extreem intense vibraties, zodat je sekssessie echt een knaller wordt!

(Bron en afbeelding: LoveHoney - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties