Deze 'bizarre gewoonte' hebben bijna alle vrouwen na een relatiebreuk Seks & relaties
Deze 'bizarre gewoonte' hebben bijna alle vrouwen na een relatiebreuk
Seks & relaties

Deze 'bizarre gewoonte' hebben bijna alle vrouwen na een relatiebreuk

Een break-up doormaken is zwaar. De eerste paar weken, of zelfs maanden, voelen als het einde van de wereld. Maar zelfs wanneer je begint licht te zien aan het einde van de tunnel, kun je in bepaalde gewoontes vervallen. Nu heeft datingexpert Jana Hocking het één ‘gekke’ ding onthuld dat bijna alle vrouwen doen na een break-up.

In een artikel voor news.com.au schreef Jana dat ze een ex op Instagram heeft gestalkt. Niet vanwege enige gevoelens, maar meer om informatie te verkrijgen over de vrouw die haar heeft vervangen. Jana zei: "Sterker nog, gisteravond was ik diep aan het scrollen door het Instagram-account van een vervangende vriendin van zeven jaar geleden. Ze heeft mijn ex een tijdje geleden aan de kant gezet, maar ze is een fantastische interieurontwerper en ik vind het echt leuk om haar werk te zien op haar Insta-pagina.”

Gekke gewoonte van vrouwen na een relatiebreuk

"Eerlijk gezegd, als ik de loterij zou winnen, zou ik haar graag ooit willen inhuren. Wat begon als pure jaloezie (ja, ik kan het toegeven) is veranderd in bewondering. Van een afstand en achter een nep-Instagram-account. Maar toch bewondering,” klonk het. Jana maakte zelfs een grapje dat als ze geen interesse meer heeft in mannen en uiteindelijk de andere kant op zou gaan, ze graag in de DM's van die vrouw zou glijden. En hoewel ze niet wil ontkennen dat ze dit doet, beweerde ze ook dat andere vrouwen schuldig zijn aan deze ‘gekke gewoonte’.

"We zijn nu eenmaal nieuwsgierige wezens"

"Toen ik eerder deze week met vriendinnen praatte, gaven ze allemaal toe een ​​stiekeme blik te werpen op het Instagram-account van de nieuwe vriendin van een ex," zei ze. "We zijn nieuwsgierige wezens en we houden ervan om gegevens te verzamelen. Of het ons nu beter of slechter maakt, we kunnen onszelf niet helpen." Wanneer ik erachter kom dat mijn ex een nieuwe liefde heeft, wens ik dat ze zes vingers heeft, een scheve neus, en een lelijke puist midden op haar voorhoofd”

"We moeten gewoon onze telefoons wegleggen!"

“Maar spoiler alert: dat hebben ze nooit. Verdomme! Dus hier is een openbare dienstaankondiging: als je mijn ex-partner date: alsjeblieft, voor de liefde van God, zet alsjeblieft je account op privé. Je zou me echt een plezier doen. Maar eerlijk gezegd, misschien heb ik betere zelfbeheersing nodig." Ze moedigde ook andere vrouwen aan om gewoon een lijst te maken van alle redenen waarom je niet meer bij je ex bent. "Dus aan het eind van de dag moeten we misschien allemaal onze verdomde telefoons neerleggen," zei ze. "Er komt niets goeds van die late avond scrolls."

(Bron: Daily Star - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties