Deze smoezen gebruiken mannen én vrouwen als ze vreemdgaan Seks & relaties
Deze smoezen gebruiken mannen én vrouwen als ze vreemdgaan
Seks & relaties

Deze smoezen gebruiken mannen én vrouwen als ze vreemdgaan

Kun jij de tekenen van vreemdgaan herkennen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de 'creatieve verklaringen' die ontrouwe partners gebruiken om hun geheime rendez-vous te verhullen? Ontdek de meest voorkomende alibi’s bij vreemdgaan volgens een recent onderzoek van Illicit Encounters. Sommige zijn misschien niet zo origineel als je denkt.

Geheimen verhuld in alibi’s

Het kiezen van een geloofwaardig alibi is natuurlijk cruciaal wanneer het gaat om vreemdgaan in een relatie. Het heeft geen zin om te zeggen dat je naar de fitness gaat en vervolgens je sportschoenen thuis laat staan, dat roept alleen maar vragen op. Bovendien moet een goed alibi gemakkelijk te verifiëren zijn, maar ook moeilijk genoeg om niet meteen te ontmaskeren.

Klassiekers

Veel mensen gebruiken klassieke excuses om hun afwezigheid te verklaren. Van ‘even naar de sportschool’ tot ‘een avondje uit met de jongens’, het scala aan alibi’s is breed en gevarieerd. Er is echter wel een groot verschil in de leugens die mannen maken ten opzichte van vrouwen.

Mannen

Volgens Illicit Encounters blijkt dat mannen die vreemdgaan vaak sportevenementen gebruiken als alibi. Het meest populaire alibi onder mannen is naar een voetbalwedstrijd kijken. Of het nu een lokale amateurwedstrijd betreft of een belangrijke Champions League-wedstrijd, voetbal biedt mannen een geloofwaardige uitvlucht. Andere sportgerelateerde alibi’s omvatten golfen en een bezoek aan de sportschool.

Een ‘avondje uit met de jongens’ is een ander veelgebruikt alibi. Dit excuus biedt ruime dekking, aangezien je natuurlijk veel verschillende leuke dingen kunt doen met je vriendengroep. Als je wordt gespot in een bar, kun je natuurlijk gewoon zeggen dat je daar met je vrienden was!

Deze smoezen gebruiken mannen én vrouwen als ze vreemdgaan

Vrouwen

Aan de andere kant maken vrouwen vaak gebruik van het excuus van een bezoek aan de fitness. Uitjes met vriendinnen en overwerken op kantoor zijn andere veelgebruikte alibi’s. Vrouwen lijken daarnaast hun toevlucht te nemen tot meer gevarieerde alibi’s, zoals winkelen, de hond uitlaten, een schoonheidsbehandeling ondergaan en familiebezoek.

Deze activiteiten kunnen perfect dienen als rookgordijnen voor stiekeme ontmoetingen. Dus de volgende keer dat je partner zegt dat ze naar de fitness gaat of hij een voetbalwedstrijd kijkt, kan het zijn dat ze eigenlijk iets heel anders van plan zijn...

(Afbeeldingen: Freepik)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties