Dit superhete standje verovert de slaapkamers wereldwijd: "Zorgt voor intense stimulatie van de G-spot" Seks & relaties
Dit superhete standje verovert de slaapkamers wereldwijd: "Zorgt voor intense stimulatie van de G-spot"
Seks & relaties

Dit superhete standje verovert de slaapkamers wereldwijd: "Zorgt voor intense stimulatie van de G-spot"

Het steeds uitvoeren van dezelfde seksstandjes kan na een tijdje saai worden. Zelfs als je van bepaalde technieken houdt, is het altijd beter om voor alternatieve bewegingen te gaan om het ‘heet’ te houden. Als je op zoek bent naar iets anders tussen de lakens, dan hebben wij misschien wel hét standje voor jou...

Volgens een ‘sexpert’ kan het Double Decker-standje je seksleven een nieuwe impuls geven. En wees gerust, je hoeft niet op de bus te springen voor deze pittige techniek. Seks- en relatietherapeut Ness Cooper sprak met Metro.co.uk over het standje - en hoe het voor een wereld van plezier in de slaapkamer kan zorgen.

Veel genot en meerdere orgasmes

Om de Double Decker onder de knie te krijgen, moet de vrouw bovenop de man gaan liggen met haar gezicht naar het plafond. Het is eigenlijk wat hetzelfde als lepeltje-lepeltje, maar in plaats van aan de zijkant, lig je bovenop. Hierdoor kan de persoon onder je zijn handen gebruiken voor extra stimulatie. Dit kan leiden tot veel genot en meerdere orgasmes. De techniek is perfect voor koppels die houden van ‘near entry’ seksstandjes, hoewel het niet voor iedereen is weggelegd, zegt sexpert Ness.

(lees verder onder de afbeelding)

Dit superhete standje verovert de slaapkamers wereldwijd: "Zorgt voor intense stimulatie van de G-spot"
(Credit: Men's Health)

Intense G-spot stimulatie

Maar als je de sekspositie eenmaal onder de knie hebt, brengt het veel voordelen met zich mee. De techniek kan meer plezier voor beide partijen stimuleren. Ness zei: "Het kan leiden tot intense G-spot stimulatie voor de persoon bovenop, maar ook tot gerichte stimulatie op het frenulum van de penis voor de penetrerende partner. Het kan ervoor zorgen dat de persoon bovenop extra gestimuleerd wordt omdat haar borsten en andere erogene zones worden blootgesteld. De Double Decker sekspositie is ook aangenaam als nekzoenen, of de geur van je partner, een enorme turn-on voor je is.”

(Bron: Metro.co.uk – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties