Door vrouwen op deze plekken aan te raken, kan je ze helemaal wild maken: "Met z'n tong... Heerlijk!" Seks & relaties
Door vrouwen op deze plekken aan te raken, kan je ze helemaal wild maken: "Met z'n tong... Heerlijk!"
Seks & relaties

Door vrouwen op deze plekken aan te raken, kan je ze helemaal wild maken: "Met z'n tong... Heerlijk!"

Elke vrouw is uniek, en dus heeft elke vrouw haar eigen voorkeuren als het gaat om aanraking en intimiteit. Er bestaat geen universele handleiding die voor elke vrouw werkt, maar met deze tips van vijf vrouwen kun je wellicht beter begrijpen wat vrouwen over het algemeen prettig vinden als het gaat om aanraking en intiem zijn.

De oren

“Ik heb ooit een relatie gehad met een man die op zo’n manier met mijn oren speelde dat hij me volledig machteloos liet voelen. Hij deed dit met een halve ademhaling, een halve tong in mijn oor maar hij bewoog niet helemaal waardoor ik naar adem snakte. Geweldig!” – Lindsay(28)

De voeten

“Elke keer dat mijn vriend iets van mij gedaan wil krijgen biedt hij in ruil daarvoor een voetmassage aan, omdat hij weet dat ik dit nooit zal afwijzen.” – Sara(26)

De nek

“De juiste combinatie van licht ademhalen, zoenen en zacht strelen van de lippen in de nek bezorgt denk ik elk meisje wel kippenvel. Bij mij wordt die kippenvel nog erger als mijn vriend toevallig een ketting bij me omdoet.” – Aly(31)

Door vrouwen op deze plekken aan te raken, kan je ze helemaal wild maken: "Met z'n tong... Heerlijk!"

De lippen

“Ik heb ooit een relatie gehad met een man die zich terugtrok als hij me zoende en onmiddellijk met zijn duim over mijn lippen streek terwijl hij ondertussen nog steeds mijn gezicht vasthield. Hij wist precies wat hij moest doen want keer op keer kwam ik weer bij hem terug, ondanks dat hij verder niet zo’n leuk persoon was.” – Lisa (25)

De binnenkant van de dijen

“Mijn man is de koning van het spelen met de binnenkant van mijn dijen. Vooral als we in het openbaar zijn en ik een rok of jurk draag waar hij gemakkelijk bij kan. Dit doet hij dan heel nonchalant terwijl hij ondertussen bijvoorbeeld over iets heel alledaags praat. Hij weet dat hij mij hier helemaal gek mee maakt.” – Marisa(29)

(Bron: Man Man - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties