Elite-swingersclub deelt strikte toegangsregels, van leeftijd tot grootte en hygiëne Seks & relaties
Elite-swingersclub deelt strikte toegangsregels, van leeftijd tot grootte en hygiëne
Seks & relaties

Elite-swingersclub deelt strikte toegangsregels, van leeftijd tot grootte en hygiëne

Een elite-seksclub is erg kieskeurig wat betreft de klanten die er binnen mogen. De Kew's Monkey Club in Melbourne beweert ‘de meest exclusieve’ swingersclub van Australië te zijn. Je krijgt alleen toegang als je een uitnodiging krijgt, die meestal alleen naar jonge en aantrekkelijke mensen wordt gestuurd. Om toegelaten te worden, moet je tussen 21 en 35 jaar oud zijn en bereid zijn een pikante foto van jezelf in te sturen om ‘gescreend’ te worden.

Er zullen geen kerels met een bierbuik binnenkomen, want swingers moeten ‘slank, atletisch of gespierd’ zijn. En ook de dames moeten over de nodige ‘troeven’ beschikken. Op de website van de Kew's Monkey Club staat te lezen: "Dienovereenkomstig moeten we foto's ontvangen met de datum van de huidige dag op een stuk papier in de hand, inclusief gezicht. Let op: we accepteren GEEN foto's met een zonnebril op, en we accepteren ook geen verbeterde of gefilterde foto's (we willen de echte jij zien).”

Elite-swingersclub deelt strikte toegangsregels, van leeftijd tot grootte en hygiëne

150% persoonlijke hygiëne

"We verwachten NIET dat je een supermodel bent!" staat er ook nog. Wie op de gastenlijst komt, moet zich grondig wassen en opmaken voor de gelegenheid. De club dringt erop aan: "Aangezien u zich in zeer intieme situaties met andere mensen gaat begeven, zorg er alstublieft voor dat u doucht vlak voordat u naar het feest komt, niet die ochtend! Zorg ervoor dat uw persoonlijke hygiëne 150% is, dit omvat lichaamsgeur, adem en genitaliën (voor & achter).”

"Let op, iedereen die zich niet aan dit laatste houdt, wordt gevraagd dit recht te zetten of te vertrekken,” klinkt het. Je kunt je afvragen waarom iemand zich druk maakt om al dat gedoe, maar gasten die voldoen aan de strenge eisen wordt de ultieme luxe-ervaring beloofd. De Kew's Monkey Club stelt: "Vanaf het moment dat u aankomt, zult u zien dat het lijkt op het interieur van een vijfsterrenhotel. Bij aankomst krijg je een rondleiding door de locatie, die is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit voornamelijk open ‘speelruimtes’.”

Elite-swingersclub deelt strikte toegangsregels, van leeftijd tot grootte en hygiëne

Austin Powers-bed 

"De zeer verleidelijke vijfsterrenomgeving is ingericht met geïmporteerd meubilair uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Japan, en kunstwerken uit de vier windstreken,” gaat het verder. "Er zijn prachtige kingsize en queensize bedden in de ‘speelruimtes’, en ons beruchte Austin Powers-bed uit 1960, en nog veel meer intrigerende en erotische items, te veel om op te noemen. Als je klaar bent met de rondleiding, is de volgende 1,5 tot 2 uur voor jou om te ontspannen en je ‘medespelers’ te leren kennen. Wat ook helpt om eventuele zenuwen van de eerste keer te kalmeren. Maak je geen zorgen, zenuwen zijn volkomen normaal!”

(Bron: Daily Star - Foto's: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties