Experte zegt dat mannen altijd één ding fout hebben in de slaapkamer: "Ze denken helemaal verkeerd!" Seks & relaties
Experte zegt dat mannen altijd één ding fout hebben in de slaapkamer: "Ze denken helemaal verkeerd!"
Seks & relaties

Experte zegt dat mannen altijd één ding fout hebben in de slaapkamer: "Ze denken helemaal verkeerd!"

Als het om seks gaat, zitten mannen er volgens datingexpert Jana Hocking met één ding flink naast. Ze denkt dat mannen een bepaalde ‘theorie’ over vrouwen hebben die gewoon niet klopt. Ze vindt dat vrouwen heel anders zijn dan mannen als het gaat om daten, omdat de manier waarop ze denken, flirten en zelfs daten zo verschillend is.

Veel mensen nemen contact op met Jana om te praten over hun liefdes- en seksleven en dat heeft haar doen beseffen dat er iets behoorlijk belangrijks aan de hand is. Eén bekentenis liet haar een beetje verbijsterd achter, omdat ze niet begreep waar de man op doelde. Hij dacht dat zijn vriendin mogelijk vreemdging, en Jana begreep niet waarom.

"Mannen kunnen vrouwen niet lezen"

In een artikel voor news.com.au schreef ze: "Waarom zou hij in godsnaam aannemen dat ze vreemdgaat? Omdat mannen eenvoudigweg vrouwen niet kunnen lezen. Oh, en ik heb ook een theorie dat hij zelf misschien wel een vuile bedrieger is, maar daar komen we zo op terug. Terwijl ik hierover praatte met wat vriendinnen, werd ik eraan herinnerd dat dit niet de eerste keer is dat me wordt gevraagd of ik denk dat iemands vrouw vreemdgaat omdat ze de dingen in de slaapkamer een beetje ‘kruidiger’ wil maken.”

“Dus kerels, laat me heel specifiek zijn in mijn antwoord. Nee, ze gaat niet vreemd." Volgens Jana zijn er veel redenen waarom een vrouw kinky wil worden, en een daarvan is dat vrouwen daar gewoon behoorlijk opgewonden van kunnen raken. Jana zei dat gezegd wordt dat mannen meer van seks houden dan vrouwen, maar dat is volgens haar eigenlijk niet waar. “Onze libido's kunnen op elk moment opflakkeren, en er zijn momenten waarop we écht seks in gedachten hebben,” zei ze.

"Hormonen kunnen gek worden"

“Hormonen kunnen een beetje gek worden, en een vrouw wil misschien gewoon ontsnappen aan een voorspelbare sleur in bed. Als je routine meestal bestaat uit een vluggertje voor het slapengaan, wil ze misschien iets anders proberen en haar andere fantasieën verkennen. In plaats van je af te vragen waarom ze het wil doen, stelt ik voor dat je erin duikt en plezier hebt.” Een andere reden kan zijn dat ze met andere vrienden heeft gepraat over hun seksleven en zich geïnspireerd voelt, gaf Jana mee.

“Vrouwen praten, dus als ze verhalen horen over opwindende avontuurtjes tussen de lakens, willen ze dat soms zelf ook. Het is normaal om af en toe wat pit aan je liefdesleven toe te voegen, dus waarom er niet het beste van maken? Als je een blik werpt op haar recente Google-zoekopdracht, ontdek je waarschijnlijk dat ze bezig is geweest met een missie om erachter te komen hoe ze je met haar kink kan benaderen. Een handig advies: deel je kinky voorkeuren al meteen bij het begin van een relatie.”

"Misschien gaat de man zelf wel vreemd..."

“De reden hiervoor is eenvoudig: het laat je partner meteen weten waar je van houdt, en het is niet zo ongemakkelijk later als je iets nieuws wilt proberen. Dus mannen, als je partner graag nieuwe dingen wil proberen, betekent dat niet dat ze vreemdgaat. In plaats van je te richten op waarom dingen zijn veranderd, moeten nadenken over het omarmen van haar nieuwe libido en er het beste van maken,” zei Jana.

En als het gaat om beschuldigingen van vreemdgaan, vindt de datinggoeroe meestal dat wanneer een man verdenkingen heeft dat zijn vrouw vreemdgaat, het meestal komt omdat hij zelf iets ondeugends doet. “Paranoia kan ontstaan wanneer ze zich beginnen te realiseren hoe gemakkelijk het kan zijn om vreemd te gaan,” besloot ze.

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik en Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties