Fitness-babe Ellie werkt zich minimaal gekleed in het zweet: "Het is comfortabel én luchtig!" (foto's) Seks & relaties
Fitness-babe Ellie werkt zich minimaal gekleed in het zweet: "Het is comfortabel én luchtig!" (foto's)
Seks & relaties

Fitness-babe Ellie werkt zich minimaal gekleed in het zweet: "Het is comfortabel én luchtig!" (foto's)

Een Australische influencer heeft de gewoonte om geen ondergoed onder haar sportkleding te dragen tijdens het fitnessen. Hoewel dit voor haar prettiger aanvoelt, roept dit verschillende reacties op. Och…

Ellie Gonsalves, een model en influencer die regelmatig in de fitness te vinden is, deed deze opmerkelijke onthulling tijdens een podcast met Laura Henshaw en Stephanie Claire-Smith. De presentatoren vroegen zich af of er vrouwen zijn die ervoor kiezen om zonder ondergoed te sporten.

Naar het voorbeeld van Khloé Kardashian

Terwijl beide presentatoren dit een vreemd idee vonden, kwam het 33-jarige model naar voren met haar persoonlijke gewoonte. "Haha, ik draag nooit ondergoed tijdens het sporten. Het voelt veel comfortabeler en je hebt geen zichtbare ondergoedlijnen. Ik begon ermee na het advies van Khloé Kardashian en doe het nu altijd zo," onthulde ze.

De reacties op deze openbaring waren verdeeld onder andere luisteraars. Sommigen zien voordelen in het niet dragen van ondergoed tijdens het sporten, omdat dit voor een betere luchtcirculatie zou zorgen 'daarbeneden'. Anderen zijn echter terughoudend vanwege zorgen over de hygiëne en zijn van mening dat ondergoed juist voor dat doel ontworpen is.

Wij gaan ons niet mengen in de discussie. We gaan jullie gewoon wat lekkere plaatjes tonen va Ellie…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties