"Ik val steeds op bad boys. De laatste sliep met een 70-jarige vrouw en verdween daarna" Seks & relaties
"Ik val steeds op bad boys. De laatste sliep met een 70-jarige vrouw en verdween daarna"
Seks & relaties

"Ik val steeds op bad boys. De laatste sliep met een 70-jarige vrouw en verdween daarna"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een dame die naar eigen zeggen steeds valt op 'bad boys'...

Ik heb een zwak voor ‘bad boys’, zegt de vrouw. Ik kan het niet helpen dat ik val voor zulke mannen op een feest, in een nachtclub of strandresort. Mijn vader zegt dat mijn datinggeschiedenis lijkt op de inhoud van een gruwelkamer. Ik kom nu ook net weer uit een pijnlijke ervaring. Mijn laatste minnaar leek in het begin oké. Hij was charmant, opwindend en aantrekkelijk (zoals mijn mannen altijd zijn) maar toen kreeg hij geldproblemen. Hij probeerde geld te lenen van mijn vrienden, toen verdween hij voor maanden.

Ik dacht dat hij in Dubai werkte, terwijl hij eigenlijk een louche zaak runde hier 100 kilometer vandaan. Uiteindelijk kreeg ik te horen dat hij met twee andere vrouwen sliep, waaronder een rijke 70-jarige. Ik probeerde hem te dumpen en hij werd gemeen en zelfs agressief. Uiteindelijk gaf mijn vader hem geld om weg te gaan en ik betaal het nog steeds terug. Vernederend. Momenteel word ik het hof gemaakt door een leuke man op het werk. Hij is eerlijk en fatsoenlijk. Ik weet dat hij me aanbidt.

"Seks met hem is als een lauw bad"

We zijn een paar keer uit geweest en hebben een nacht samen doorgebracht, maar hij doet me niets. Ondanks zijn glimlach is er geen pit of vonk. Seks met hem is als een lauw bad nemen, terwijl ik vuurwerk en rode lava nodig heb. Ik ben al op zoek naar een nieuwe ‘schurk’ waar ik mijn tanden in kan zetten. Er is een vent die ik wel eens in een bar bij mij in de buurt zie. Hij ziet er gemeen en humeurig uit en ik voel me tot hem aangetrokken. Waarom ben ik zo? Ik kom uit een gewoon gezin. Geen van mijn zussen heeft de behoefte om met de duivel te dansen, alleen ik.

Uiteraard had Jane wat opmerkingen en advies in petto. “Je ontzegt jezelf duurzame stabiliteit en respect elke keer dat je een fatsoenlijke man de rug toekeert,” begon ze haar betoog. “Oké, misschien is je collega geen bad boy, maar hij is tenminste eerlijk en aardig. Hij zal je nooit bedriegen of in de steek laten. Je ziet slechteriken misschien als een uitdaging, maar waar eindigt dit? Ga je op je 80ste nog steeds achter boeven aan? Ik ben bang dat je op een dag terugkijkt en je afvraagt: "Waar is mijn leven gebleven? Wat heb ik bereikt?"

"Je gaat hen niet kunnen genezen of redden"

Waarop Jane zei dat de dame in kwestie die bad boys nooit gaat kunnen ‘redden’ of ‘genezen’. Ze raadt ook aan dat de vrouw het toch eens een kans geeft met ‘vriendelijkere’ jongens en dat zij haar misschien nog zouden kunnen verrassen. Ook gaf ze nog mee: “Misschien moet je met een gezondheidsdeskundige praten over waarom je jezelf saboteert en dezelfde fouten maakt. Waar ren jij naartoe of voor weg? Je investeert duidelijk veel tijd en energie in je gespannen relaties, maar zou die energie niet beter elders gebruikt kunnen worden?”

(Bron: Daily Star - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties