Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'! Seks & relaties
Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!
Seks & relaties

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!

Voor alles bestaat er tegenwoordig een 'internationale (feest)dag', zo dus ook voor het vrouwelijk orgasme. Jawel! En omdat wij jongens zijn die graag een feestje bouwen op speciale dagen, krijg je van ons - nu ja, van andere experts ter zake - wat nuttig advies mee. Het is geen geheim dat het voor vrouwen moeilijker kan zijn om de ‘Grote O’ te krijgen, maar er zijn dingen die je kunt doen om de kans te vergroten dat ze in extase raakt. En wie kan je beter om sekstips vragen dan degenen die in de ‘sector’ werken?

Pornosterren hebben enkele eenvoudige stappen onthuld om ervoor te zorgen dat een vrouw een geweldig orgasme bereikt, maar de tips zijn niet voor ‘doetjes’. Seksuele voorlichting is al te lang ontoereikend, waardoor er vaak onbeantwoorde vragen over controversiële onderwerpen blijven bestaan. Maar ‘deskundigen’ zijn nu samengekomen om een taboe onderwerp te bespreken: de kunst van het ‘squirten’, ofwel een orgasme als een waterval.

Ongecensureerde seksuele voorlichting normaliseren

Natuurster Erika Lust wil het recht op toegang tot ongecensureerde seksuele voorlichting normaliseren en werkt samen met Sex School Hub, een platform voor expliciete seksuele voorlichting van Anarella Martinez-Madrid. De 12-delige expliciete serie deelt tips van volwassen ‘performers’ en seksuele opvoeders over een breed scala aan onderwerpen, van squirten en dirty talk tot erectiestoornissen.

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!
Erika Lust

De eerste aflevering gaat over het orgasme bij vrouwen en hoe dat tot een maximum te drijven. Getiteld "How to squirt" bespreekt de show ervaringen en mythes rond de sensatie die, in technische termen, wordt gedefinieerd als ‘de afscheiding van een merkbare hoeveelheid vloeistof uit de urinebuis’, die kan optreden tijdens seksuele stimulatie, en vaak in verband wordt gebracht met de g-spot. Adult performers Kali Sudhra, Maria Riot en Sadine Lune delen hun toptips op dit gebied en dit is wat ze zeggen…

In de stemming komen

De belangrijkste voorbereiding voor ‘squirten’ omvat het volledig seksueel opgewonden zijn. Het is belangrijk om de klieren ‘te smeren en te activeren’ voordat je meteen begint, en de meeste mensen hebben een kleine opwarming nodig. Een goed en voldoende lang voorspel is dus belangrijk.

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!

De juiste positie

Sommige mensen vinden het makkelijker om een ultiem hoogtepunt te bereiken als ‘de zwaartekracht aan je kant staat’. Door te zitten, te hurken of te staan kunnen sommige vrouwen zich volledig laten gaan, terwijl anderen misschien liever op hun rug liggen en zich opdrukken met hun bekkenspieren. Er is niet één juiste positie, en het kan tijd kosten om uit te vinden wat voor iemand het beste werkt, dus het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken.

Veilig en gezond

De experts ter zake geven aan dat je het allemaal veilig moet doen om je gezondheid te beschermen. Zorg ervoor dat je handschoenen gebruikt, veel glijmiddel gebruikt en langzaam en voorzichtig begint om ongemak te voorkomen. Als je speeltjes gebruikt, moet je ook eerst controleren of deze proper zijn.

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!

Communicatie

Als man moet je vragen aan je partner wat ze nodig heeft en wat ze prettig vindt, en of ze instemt met de ‘activiteit’. Het is ook een goed idee om voorafgaand aan seksuele activiteiten grenzen te stellen, zodat alle partijen zich op hun gemak voelen. Je partner steunen in de ervaring door middel van complimenten, woorden van bevestiging en motivatie kan ook helpen om te ontspannen en kan ook helpen om jullie beiden op te winden. Wanneer een vrouw zich helemaal op haar gemak voelt, dan zal haar lichaam haar ‘belonen’ door haar toe te staan tot een ultiem hoogtepunt te komen

Vergeet niet om nazorg te geven

Het is belangrijk dat je, terwijl je beiden geniet van het moment, niet nalaat jezelf en je partner de nodige ‘nazorg’ te geven. Praten over de ervaring en zowel fysieke als emotionele steun bieden kan de activiteit des te aangenamer maken voor de betrokkenen. Het is ook belangrijk om na de activiteit eventueel gebruikt speelgoed te ontsmetten.

Internationale dag van het vrouwelijk orgasme: met deze tips bezorg je haar een geweldige 'Big O'!

Het is niet erg als het niet gebeurt

Het is belangrijk om te onthouden dat het misschien niet gebeurt. Squirten is geen seksuele trofee, maar eerder een variatie van wat het lichaam van sommige mensen doet tijdens de seks. Als een vrouw niet in staat is om te squirten, dan is dat ok. Er is niet één enkele manier waarop ons lichaam reageert op seksuele stimulatie.

(Bron: Daily Star - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties