Met deze 5 standjes doe je veel vrouwen eigenlijk echt geen plezier Seks & relaties
Met deze 5 standjes doe je veel vrouwen eigenlijk echt geen plezier
Seks & relaties

Met deze 5 standjes doe je veel vrouwen eigenlijk echt geen plezier

Iedere man kent natuurlijk zijn eigen vriendin of vrouw het best. Nu ja, in de meeste gevallen toch. Dan weet je waarschijnlijk ook wat ze lekker of minder lekker vindt tussen de lakens. En als je dit niet weet (shame on you!) dan willen wij je gerust een eindje op weg helpen...

Verschillende onderzoeken hebben immers aangetoond van welke standjes vrouwen het minst houden. Zo werd gevraagd aan de dames van welke standjes zij echt niet zo leuk vinden en waarom. Daar kwam voor sommige mensen toch een verrassende lijst uit.

En omdat wij gasten zijn die bekommerd om onze medemensen, delen we hieronder graag de top 5 met jullie. Deze standjes laat je beter achterwege (voor sommige dames):

Doggy style

Waarom niet? Omdat het blijkbaar vaak pijnlijk is. Terwijl wij mannen Pluto het nakijken geven, creperen sommige dames van de pijn en wij maar denken dat ze kreunt van genot. Veel vrouwen vinden dit standje ook niet echt intiem, wat uiteraard niet hoeft te verbazen. Een kale muur, weinig mensen krijgen er een kick van. Af en toe wat zachte handelingen tussen de passie door, zou het voor haar een stuk aangenamer te maken.

via GIPHY

Woman on top

Wil ze je niet bereiden als een wilde amazone, dan zou het wel eens aan de onzekerheid over haar lichaam kunnen liggen. Jij hebt immers de keuze als je plat op je rug ligt, naar haar of naar het plafond staren. Denk je nu: mijn plafond moet echt wel een nieuwe laag krijgen, dan weten wij voldoende.

via GIPHY

De reverse cowgirl

Eerst en vooral, deze pose is ook voor ons mannen niet zonder risico. Een buigende pretstok kan breken en geloof ons, op dat moment en in die toestand wil je niet afgevoerd worden naar de spoed. Voor vrouwen is de hoek onaangenaam en klaarkomen quasi onmogelijk.

via GIPHY

Missionaris

Weinig vrouwen krijgen het hier nog warm van, gewoon omdat je niet de juiste plaatsen raakt met je materiaal. Laat je vriendin haar benen wat optrekken, leun tegen haar schouders in plaats van tegen haar borst aan en begin er dan aan.

via GIPHY

69-standje

Hoewel vrouwen vaak beweren twee dingen tegelijk te kunnen, blijkt uit onderzoek dat dit eigenlijk niet het geval is. Laat ze dus ook niet stofzuigen en bellen tegelijkertijd, want ze moet het alsnog opnieuw doen en zo heb je geen warme maaltijd. Soit, omdat klaarkomen grotendeels een mentale factor is, zit een orgasme er voor haar op deze manier zelden in.

via GIPHY

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties