"Mijn vriendin is in shock omdat ik samen met mijn moeder in hetzelfde bed slaap. Is dat dan zo raar!?" Seks & relaties
"Mijn vriendin is in shock omdat ik samen met mijn moeder in hetzelfde bed slaap. Is dat dan zo raar!?"
Seks & relaties

"Mijn vriendin is in shock omdat ik samen met mijn moeder in hetzelfde bed slaap. Is dat dan zo raar!?"

Een vrouw was geschokt toen ze ontdekte dat haar vriend een bed deelde met zijn moeder en voelde dat ze hem moest vragen of ze ooit seks hadden gehad. Huh!? Het internet is verdeeld achtergelaten nadat ze haar 26-jarige partner bekritiseerde omdat hij met zijn moeder in hetzelfde bed sliep. Een groot debat vond plaats nadat de anonieme man het verhaal deelde op Reddit om anderen te vragen wat ze hiervan vonden.

Hij zocht wanhopig advies over de kwestie, en veel mensen waarschuwden hem dat de reactie van zijn partner een ‘rode vlag’ kon zijn. Het bericht luidde: "Mijn vriendin, 24, en ik, 26, daten nu ongeveer 4 maanden. Mijn moeder, 49, kwam naar de stad en had gepland om bij een vriendin van haar te verblijven, maar de trein had vertraging, dus kon de vriendin haar niet ophalen. Ik ging haar ophalen en ze vroeg of ze de nacht in mijn appartement kon blijven. Ik zei natuurlijk ja."

"Ik vind het walgelijk dat ze zo'n suggesties doet"

Maar toen zijn partner ontdekte dat ze die nacht bij hem zou verblijven én in hetzelfde bed, antwoordde ze met: "Dat is raar. Ga je seks hebben met je moeder? Vind je dat niet raar?" Hij noemde zijn vriendin vervolgens ‘walgelijk’ dat ze zelfs zo'n suggestie deed. De man ging verder met uitleggen dat hij en zijn familie heel hecht zijn en dat hij, wanneer hij reist, vaak een bed deelt met zijn 22-jarige zus. Hij legde uit waarom hij dat deed, en merkte op dat hij ‘liever in zijn eigen bed slaapt dan op de bank te liggen of zijn moeder op de bank te laten slapen’.

Hoewel hij zijn redenen uitlegde, weigerde zijn partner het te begrijpen. Hij voegde toe: "Ze stuurt nog steeds berichten waarin ze vraagt of mijn moeder en ik het knus hadden in bed, en ze vraagt ​​of ik de lakens ga verschonen of dat ik de geur van mijn moeder op die van haar prefereer. Ik heb haar gezegd dat de opmerkingen me ongemakkelijk maken en dat ik zou willen dat ze stopt. Vervolgens gaat ze verder en vertelt me dat ze gewoon geen duidelijkheid krijgt over hoe deze relatie verschilt van de relatie van haar ex met zijn moeder. Ze zegt dat haar ex heel close was met zijn moeder en dat zijn moeder haar niet mocht en de relatie zo ten einde kwam.”

"Ze wil niet dat ik zoals haar ex ben"

Het koppel leerde elkaar kennen op een datingapp, dus de man geeft ook toe dat ze nog veel over elkaar moeten leren. Hoe dan ook, hij denkt dat zijn vriendin misschien een beetje ‘geïntimideerd’ is door zijn moeder. "Het lijkt erop dat ze wil dat ik me distantieer van mijn moeder om niet zoals haar ex te zijn," legde hij uit. De situatie baart hem enige zorgen en hij vroeg mensen of ze vonden dat het gedrag ‘walgelijk’ was. Mensen reageerden snel en velen vonden het gedrag van zijn partner niet erg rationeel.

"Dit is een rode vlag!"

Iemand schreef: "Je vriendin klinkt walgelijk. Het feit dat ze je letterlijk vroeg of je seks gaat hebben met je moeder." Een ander voegde toe: "Het is een rode vlag, ze kan niet begrijpen dat mensen een bed kunnen delen zonder seksueel te zijn." Een derde antwoordde: "Ze projecteert enorm. Het seksualiseren van een relatie met je moeder is weerzinwekkend. Ook haar vorige relatie projecteren op haar huidige relatie is erg verkeerd.” Ondertussen was een vierde persoon iets diplomatieker en schreef: "Ik kan begrijpen dat ze het vreemd vindt, maar de seksuele opmerkingen zijn ongepast." En jullie…?

(Intropic: Image by user18526052 on Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties