Nieuwe dating-techniek steekt de kop op: "Slaap niet met een man vóór hij 2.000 euro aan je spendeert" Seks & relaties
Nieuwe dating-techniek steekt de kop op: "Slaap niet met een man vóór hij 2.000 euro aan je spendeert"
Seks & relaties

Nieuwe dating-techniek steekt de kop op: "Slaap niet met een man vóór hij 2.000 euro aan je spendeert"

Alleenstaand zijn en daten in de jaren 2020 is wild. Niet alleen begon het decennium met lockdownbeperkingen voor 'aspirant-geliefden', maar langs de andere kant betekende ook de groei van verschillende dating-apps dat iedereen kans maakt om 'De Ware' te vinden. Er zijn ook veel nieuwe termen zoals 'phubbing', 'vulturing' en 'dexting' die bepaalde aspecten van de moderne datingcultuur hebben gedefinieerd. Er ontstaat echter een nieuwe datingtechniek die het allemaal naar een ander niveau tilt...

We kennen al de 'drie-dates-regel' die enorm populair is en mensen aanmoedigt niet lichamelijk intiem te zijn met een ander tot ten minste de derde ontmoeting. Men gaat ervan uit dat tegen dan wel duidelijk zou moeten zijn of mensen voor een relatie willen gaan of niet. Nu is er echter ook de '2000 euro-regel'. Oei oei... Onder anderen datingexpert Jana Hocking zegt dat er op dit moment een trend de ronde doet op sociale media die vrouwen aanmoedigt om niet de slaapkamer in te gaan totdat een man een behoorlijk bedrag aan hen heeft besteed.

"Als libido zoveel dates kan doorstaan..."

"De eerste reden waarom deze nieuwe regel een beetje begint te groeien, is dat als een man bereid is genoeg dates te hebben om 2.000 euro uit eigen zak te rechtvaardigen, dan is de kans groot dat de man echt in je geïnteresseerd is," zei Hocking in een artikel op news.com.au. "Ik bedoel, als een libido zoveel dates kan doorstaan, dan is hij een blijvertje."

"2000 euro is veel geld, maar..."

"De tweede reden waarom ik deze regel leuk vind, en ik denk dat dit het belangrijkste is, is dat het doorbrengen van zo veel tijd samen zonder afgeleid te worden door naaktheid ons eigenlijk kan helpen om al die tegenslagen vroeg en gemakkelijk uit de weg te ruimen," ging Hocking verder. Ze gaf wel toe dat ze aanvankelijk niet aan boord was met het concept omdat 2.000 euro veel geld is om aan iemand te besteden. Maar ze begint het te waarderen omdat dat bedrag je zeker genoeg tijd zou geven om uit te werken of deze persoon echt de moeite waard is.

De datingexpert zegt dat de theorie uiteraard niet werkt voor de superrijken omdat zij dat soort geld in een oogwenk kunnen uitgeven. Maar zij denkt dat het het overwegen waard is voor gewone mensen. "Ik liet mijn gedachten afdwalen naar de paar heren met wie ik na drie tot vijf dates in bed ben gedoken en ik dacht: 'als ik volgens die theorie zou leven, had ik waarschijnlijk een paar fouten kunnen voorkomen'," besloot ze.

(Intropic: Image by artursafronovvvv on Freepik)
4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties