Onderzoek toont aan: bijna de helft van alle mannen ziet een wipbeurt met een s*ksrobot wel zitten Seks & relaties
Onderzoek toont aan: bijna de helft van alle mannen ziet een wipbeurt met een s*ksrobot wel zitten
Seks & relaties

Onderzoek toont aan: bijna de helft van alle mannen ziet een wipbeurt met een s*ksrobot wel zitten

De technologische vooruitgang gaat snel. Tijd om de vraag te beantwoorden: “Zou je seks hebben met een robot?” Nieuw onderzoek toont aan dat veel mannen volmondig 'ja' zouden zeggen, wat niet echt verrassend is. Robots worden namelijk steeds realistischer.

Iedereen kent de filmpjes van Boston Dynamics wel, het Amerikaanse bedrijf dat zich bezighoudt met engineering en robotica en regelmatig video's online plaatst van hun creaties die parcours afleggen, traplopen en dansen. Opvallend is dat ze steeds 'menselijker' worden in hun bewegingen en motoriek. Hoewel ze bewegen als mensen en beter dansen dan de meesten, hebben ze nog niet echt een 'sexy fysiek'.

Zou jij het doen met een robot?

Maar als ze dat in de toekomst wel hebben, zou het bedrijf kunnen overwegen om hun activiteiten uit te breiden naar consumenten, althans volgens de resultaten van een recente enquête. In het onderzoek werd een groep mensen gevraagd naar hun mening over robots en de rol die ze zullen spelen in onze maatschappij, zowel op het gebied van arbeid, dienstverlening als... intiem contact natuurlijk! En wat blijkt? Robotseks wordt als heel normaal beschouwd, mochten onze mechanische vrienden er wat menselijker uitzien.

WD-40

Maar liefst 42% van de ondervraagden zou openstaan voor een intieme ervaring met een robot. Als je alleen naar mannen kijkt, is dat zelfs 48%. Daarnaast zegt 43% van de mannen niet onwelwillend te staan tegenover een serieuze liefdesrelatie met kunstmatige intelligentie. Conclusie: zorg maar vast voor wat WD-40. Dat kan in de nabije toekomst nog goed van pas komen!

(Bron: Panorama – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties