Oud maar goud - Experte legt uit wat een 'penisknuffel' is en waarom we dat meer moeten doen Seks & relaties
Oud maar goud - Experte legt uit wat een 'penisknuffel' is en waarom we dat meer moeten doen
Seks & relaties

Oud maar goud - Experte legt uit wat een 'penisknuffel' is en waarom we dat meer moeten doen

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we terug op die keer dat we te weten kwamen wat nu precies een penisknuffel is...

Pallavi Barnwal is een bekende seksualiteit- en relatiecoach, en ze deelt vaak advies met haar meer dan 59.000 Instagram-volgers. Onlangs vertelde ze waarom 'luie' seks veel bevredigender kan zijn dan het klinkt. Luie seks, zegt u!?

Barnwal biedt tools en advies aan koppels die het meeste uit hun seksleven willen halen, en haar nieuwste advies heeft als doel om zelfs de meest luie partners te helpen. In een recente post sprak ze over ‘luie seks’ om mensen te laten zien dat seks nog steeds geweldig kan zijn, zelfs als het niet intens en gepassioneerd is. Ze zei dat seks heerlijk lui kan en mag zijn, net als de andere eenvoudige geneugten van het leven

Penisknuffel

Ze stelde dat koppels niet bang moeten zijn om het een tandje rustiger aan te doen en minder gepassioneerd bezig te zijn in de slaapkamer. De experte zei zelfs dat een kleine ‘penisknuffel’ wonderen kan doen om de dag op een geweldige manier te beginnen. Een penisknuffel… Laat ons dit nu al hét woord van de eeuw dopen!

Barnwal schreef op Instagram: "Als je denkt aan andere genoegens in het leven zoals eten, muziek, wandelen in de natuur, praten met vrienden… Ze zijn zeker niet altijd intens en gepassioneerd. Dus waarom zou seks dat wel moeten zijn? Natuurlijk is er niets mis met een goede intense stoeipartij in bed met veel erotiek. Als je daar de tijd en energie voor hebt en je bent er allebei voor in de stemming, geweldig, ga er dan voor!”

Op de luie manier

"Maar als dat niet zo is, je je moe voelt en niet genoeg tijd hebt, dan moet je in plaats van het plezier en de verbinding over te slaan, een andere aanpak kiezen” ging ze verder. "Onthoud: seks is wat op dat moment goed voelt. Er zijn geen regels, zolang het maar is wat jullie beiden willen op dat moment. Dus, als je niet veel energie hebt, maar je wilt intieme verbinding en plezier, doe het dan op de luie manier!”

Lepelstandje

Als je allebei moe bent, dan stelt Barnwall voor dat je voor het ‘lepelstandje’ kiest, waarbij je allebei op je zij ligt. Ze zei: “Het is de makkelijkste luie positie. Met een langzame in en uit, terwijl je je dicht tegen elkaar nestelt. Het is geweldig voor zacht genot. Het enige wat een vrouw hoeft te doen, is haar knie een beetje op tillen, zodat de man makkelijk haar clitoris kan aanraken.” Barnwall zegt ook dat een orgasme geen verplichting is: “Soms is een hoogtepunt te veel inspanning en daar word je dan weer moe van. Je kan ook genieten zonder orgasme!” Voilà, weer iets bijgeleerd vandaag!

(Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties