Rijdt je partner met een van deze automerken? Dan is de kans groot dat hij/zij een 'scheefpoeper' is Seks & relaties
Rijdt je partner met een van deze automerken? Dan is de kans groot dat hij/zij een 'scheefpoeper' is
Seks & relaties

Rijdt je partner met een van deze automerken? Dan is de kans groot dat hij/zij een 'scheefpoeper' is

Heeft jouw partner snel last van achterdocht? Dan kun je maar beter niet in deze auto rondrijden. Volgens een Brits onderzoek is deze auto namelijk het meest in het bezit van mensen die vreemdgaan. De datingsite onderzocht namelijk welke auto's door mensen die vreemdgaan worden gereden.

Of een auto daadwerkelijk de grootste factor is bij ontrouw, valt nog te betwijfelen. Desalniettemin leverde het onderzoek opvallende resultaten op. Als jouw partner bijvoorbeeld in een Volkswagen rijdt, is het misschien tijd voor een serieus gesprek. Mensen die in een Volkswagen rijden, gaan namelijk het vaakst vreemd. Vooral bestuurders van Duitse automerken belandden op de zwarte lijst.

Rijdt je partner met een van deze automerken? Dan is de kans groot dat hij/zij een 'scheefpoeper' is
(Credit: Unsplash)

Duitse automerken

Volkswagen voerde deze lijst aan, waarbij maar liefst 22 procent van de ‘ontrouwe mannen’ een VW bleek te rijden. Ook bij vrouwen is deze Duitse auto geen onbekende, aangezien 18 procent van de vreemdgaande dames erin rondrijdt. Andere Duitse merken staan ook hoog op de ranglijst. Volgens het onderzoek staat Mercedes op de tweede plaats en neemt Audi de derde positie in.

Kies een vrouw met een Hyundai... 

Er is zelfs gekeken naar het specifieke automodel van mensen die vreemdgaan. Hieruit is de volgende top vijf voor mannen ontstaan: Volkswagen Scirocco, Mercedes C-klasse, Audi A4, BMW 3-serie en de Jaguar XKR. Voor vrouwen ziet de lijst er als volgt uit: Audi Q3, BMW 1-serie, Ford Ka, Mini Cooper en Volkswagen Golf GTE. Op basis van dit onderzoek kun je het beste een relatie aangaan met een vrouw die een Hyundai bezit, aangezien vrouwen die een Hyundai rijden als meest loyaal uit de test komen. Als man kom je het beste uit de bus met een Skoda.

(Bron: Gewoon Voor Hem - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties