Sekstherapeut onthult natuurlijke manier waarop mannen erectiestoornissen kunnen overwinnen Seks & relaties
Sekstherapeut onthult natuurlijke manier waarop mannen erectiestoornissen kunnen overwinnen
Seks & relaties

Sekstherapeut onthult natuurlijke manier waarop mannen erectiestoornissen kunnen overwinnen

Sekstherapeute Chantelle Otten heeft een verrassend eenvoudige truc onthuld die moet helpen erectiestoornissen te overwinnen. Een anonieme beller op haar podcast Sex Therapy onthulde dat hij moeite had om een erectie te behouden tijdens de seks en vroeg Chantelle om haar advies. Hij benadrukte dat ‘hoewel het niet altijd gebeurt’ het vaak genoeg voorkomt om een serieus probleem te vormen. De kerel heeft geen probleem om een erectie te krijgen tijdens het voorspel, maar verliest hem vaak voordat hij penetratie bereikt.

Chantelle had begrip voor het probleem en zei: "Een deel van de eigenaar van een penis te zijn, is accepteren dat je soms je erectie verliest en soms vroegtijdig klaarkomt. Dus als je iemand ontmoet en je ontwikkelt een goede verstandhouding met haar, kun je misschien de eerste keer je erectie behouden en dan stop je met stressen en zeg je: 'Dit wordt geweldig, laten we genieten'." Maar haar beller legde uit dat hij van nature nogal sociaal onhandig is, en dat zijn prestatieangst in de slaapkamer zijn dilemma alleen maar verergert.

"Een ontspannen fysieke verstandhouding is de sleutel"

Zelfs het proberen van Viagra, zei hij, had niet geholpen. "Met elke bedpartner die ik al had, stelde zich hetzelfde probleem. Net voor we intiem gingen worden, blokkeerde ik," zei hij. Chantelle zei dat een deel van het probleem was, dat hij teveel nadacht over wat gewoon een plezierige ervaring voor beide partijen moest zijn en dat hij zich moest concentreren op plezier, niet op prestaties. Ze voegde eraan toe: "Het gaat om de zintuiglijke ervaring, toch? Dus als je seks gaat hebben met iemand, denk dan na over: 'Ok, hoe ruiken ze? Hoe voelt hun huid aan? Wat vind ik leuk aan hun lichaam? Kunnen we nu synchroon ademen,…”

Chantelle stelde ook dat kussen en knuffelen in bed even belangrijk zijn als de eigenlijke daad, en dat het vormen van een ontspannen fysieke verstandhouding de sleutel is. “Het is iets dat lijkt te werken voor de meeste mensen en ik vind dat iedereen daarom mag vragen in zijn of haar erotische relaties. Het kan helpen om je comfortniveau te verhogen en aldus je prestatieangst te verminderen,” besloot ze.

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties