'Sexperte' legt uit waarom alle koppels 'doggy style' moeten proberen: "Mogelijkheden zijn eindeloos" Seks & relaties
'Sexperte' legt uit waarom alle koppels 'doggy style' moeten proberen: "Mogelijkheden zijn eindeloos"
Seks & relaties

'Sexperte' legt uit waarom alle koppels 'doggy style' moeten proberen: "Mogelijkheden zijn eindeloos"

Na verloop van tijd kan het gemakkelijk zijn om te verzinken in een routine van vasthouden aan je comfortzone als het gaat om intimiteit in een langdurige relatie. Het is echter belangrijk om af en toe wat meer pit toe te voegen om de romantiek fris en levendig te houden. Seks-expert Sarah Riccio, eigenaar van delicto.com, gaf onlangs aan Daily Star haar top-tips over hoe koppels het wat spannender kunnen maken in de slaapkamer.

En een van haar belangrijkste aanbevelingen is om ‘doggy style’ eens te proberen. "Er is niet één juiste manier om het te doen, wat je gerust kan stellen als je een beginner bent, zolang de gever maar achter de ontvanger staat," zei ze. "Het romantische aan deze positie is dat de gever het lichaam van zijn geliefde vanuit een nieuwe, opwindende hoek kan verkennen. Ze kunnen over de rug van hun partner wrijven, om hun lichaam heen reiken om de clitoris te stimuleren, lieve woordjes in hun oor fluisteren, de achterkant van hun nek kussen - de mogelijkheden zijn eindeloos intiem!"

'Sexperte' legt uit waarom alle koppels 'doggy style' moeten proberen: "Mogelijkheden zijn eindeloos"

Spiegelseks 

Als dat niets voor jou is, is ‘up-close’ missionaris volgens haar ook een optie. "Ook bekend als ‘modified missionary’, geeft dit standje een romantische draai aan een fan-favoriete klassieker," merkte Riccio op. "Je begint in missionaris zoals je normaal zou doen, maar de vrouw slaat haar benen om de man heen om hem extra dichtbij te trekken, terwijl de man het hoofd van zijn partner wiegt en in de erogene zone tussen zijn oor en schouder trekt. Door deze kleine aanpassing kunnen partners elkaars ademhaling en lichaamsbewegingen op een ongelooflijk intieme manier horen en voelen."

Iets anders dat Riccio aanhaalde, was spiegelseks, waarbij koppels intiem worden voor een spiegel. Ze zegt dat dit vaak romantischer aanvoelt voor koppels en hen ook in staat stelt zichzelf te bewonderen tijdens de seks. Als je partner zich verzet tegen het idee om nieuwe seksstandjes te verkennen, is het volgens Riccio belangrijk om niet boos of gefrustreerd te worden. "Het is ook geen goed idee om druk uit te oefenen of te proberen hem of haar te overtuigen, en het zal waarschijnlijk alleen maar gevoelens van onzekerheid, ontoereikendheid en wrok oproepen," zei ze.

Luisteren naar je partner

Ze gaf mee om in plaats daarvan te luisteren naar je partner, haar of zijn gevoelens te valideren en hen te verzekeren dat je alleen intimiteit wilt verkennen op een manier waarbij zij zich comfortabel en verzorgd voelen. "Je kunt ook voorstellen het gesprek opnieuw te voeren nadat je samen meer onderzoek hebt gedaan en effectieve manieren hebt gevonden om wensen, behoeften en angsten aan te pakken,” besloot ze.

(Bron: Daily Star - Foto's: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties