Wil je scoren bij je vrouw / vriendin? Met deze 5 dingen tover je een glimlach op haar gezicht Seks & relaties
Wil je scoren bij je vrouw / vriendin? Met deze 5 dingen tover je een glimlach op haar gezicht
Seks & relaties

Wil je scoren bij je vrouw / vriendin? Met deze 5 dingen tover je een glimlach op haar gezicht

Als man wil je natuurlijk altijd op een goed blaadje staan bij je vrouw / vriendin. Je wil dat er altijd een glimlach op haar gezicht staat, want enkel zo kan je ook zelf scoren. Maar welke ‘gebaren’ worden in het bijzonder geapprecieerd door de dames?

Natuurlijk kan je scoren met een ruiker bloemen, maar je moet daar niet elke dag mee thuiskomen. Je moet immers je partner op de een of andere manier blijven verrassen.

Rondvraag bij de dames zelf leert ons dat deze 5 dingen altijd gewaardeerd worden:

1. Met je hand door haar haren gaan

Een beetje lichamelijk contact kan nooit kwaad, maar je moet ook niet overdrijven (niet ineens al je kogels verschieten). Maar een keer met je hand over haar bol aaien, kan wonderen doen. Dus je weet wat te doen als je de volgende keer aan het Netflixen bent.

2. Een cadeau (uit het niets)

Je hoeft niet constant grote cadeaus voor haar te kopen, maar ‘impulsief’ trakteren op een koffie, een lekkere fles wijn of haar favoriete tijdschrift, wordt ten zeerste geapprecieerd.

3. Fotootje samen op de socials

Misschien is je partner een influencer, maar dat hoef je nu zelf niet meteen te worden. Maar… af en toe eens een kiekjes van jullie samen posten op je sociale media zal haar deugd doen, geloof ons.

4. Complimentjes geven

Deze is eigenlijk een classic die het altijd goed zal blijven doen. Even een complimentje over haar kookkunsten, of over hoe goed ze eruitziet. Scoren!

5. Tonen dat je trots op haar bent

Natuurlijk zeg je leuke en lieve dingen tegen haar, maar doe dat ook eens in gezelschap. Op die manier weet ze dat je trots op haar bent en ook niet bang bent om dat met anderen te delen.

(Bron: Gewoon Voor Hem - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties