9 knappe Vlaamse modellen geven aftrap Jupiler Pro League in Jan Breydel met waanzinnige fotoshoot Sport
9 knappe Vlaamse modellen geven aftrap Jupiler Pro League in Jan Breydel met waanzinnige fotoshoot
Sport

9 knappe Vlaamse modellen geven aftrap Jupiler Pro League in Jan Breydel met waanzinnige fotoshoot

Dit weekend wordt met de Supercup in het Jan Breydelstadion het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League afgetrapt. Wij stelden ons de vraag hoe we dit op een creatieve manier konden vieren en kwamen met een geniaal idee. Zo mochten we met flink wat hulp van Cercle Brugge en Napoleon Games zowaar een unieke en waanzinnige fotoshoot doen met 9 Vlaamse modellen in het Jan Breydelstadion. Het prachtige resultaat zie je hieronder. Als je nu geen zin krijgt in voetbal kijken dan weten wij het ook niet meer.

Bo Ackaert (27)

Woonplaats: Aalter

Favoriete voetbalploeg: de Rode Duivels

Knapste voetbalspeler: Kevin Trapp

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Ik heb al veel shoots gedaan, maar deze zal me zeker bij blijven. Steven (fotograaf) en ik hebben een goede klik als we samenwerken. Ik ben klaar voor meer!

Meer zien van Bo? Haar Instagram vind je hier

Sasha Vervloessem (29)

Woonplaats: Schilde

Favoriete voetbalploeg: Cercle Brugge

Knapste voetbalspeler: Dries Mertens

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Wat een ervaring! Heel leuk en uniek om te doen zeker de combinatie van shoot met het film gedeelte.

Meer zien van Sasha? Haar Instagram vind je hier

Xenia Inez (29)

Woonplaats: West-Vlaanderen

Favoriete voetbalploeg: Club Brugge

Knapste voetbalspeler: Neymar

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Super leuk! Ik kende het stadion al, maar uiteraard nog niet vanuit deze hoek.

Meer zien van Xenia? Haar Instagram vind je hier

Carole Van Rijswijck (25)

Woonplaats: Antwerpen

Favoriete voetbalploeg: Royal Antwerp FC

Knapste voetbalspeler: Ruben Loftus-Cheek of Rurik Gislason

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Super spannend! Ik shoot nog niet zo lang en dit was voor mij de eerste groepsshoot ooit. Het is altijd moeilijk om goede foto’s te nemen waar alle modellen mooi op staan en ik vind dat Steven dat schitterend heeft gedaan. Ik vond het ook super om met meerdere modellen te shooten en de sfeer tussen de dames en het team was ontzettend tof.

Om dit dan te doen in een groot stadion zoals Jan Breydel, was echt ongelooflijk. Echt iets heel uniek. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n soort shoot zou doen maar ik ben zo blij en dankbaar voor deze ervaring. Ik kan al niet wachten om de reacties te zien!

Meer zien van Carole? Haar Instagram vind je hier

Cheany Van der Jeugt (25)

Woonplaats: Baasrode

Favoriete voetbalploeg: Club Brugge

Knapste voetbalspeler: Dries Mertens

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Ik vond de shoot echt uniek! Het was de eerste keer dat ik een shoot in groep deed en dit is zeer goed meegevallen. Ik vond het echt een eer om te mogen shooten in Jan Breydel. Ik ben weer een ervaring rijker en natuurlijk bedankt aan Clint en onze topfotograaf Steven Wolles voor deze kans!

Meer zien van Cheany? Haar Instagram vind je hier

Natalia Wajtryt (25)

Woonplaats: Antwerpen

Favoriete voetbalploeg: de Rode Duivels

Knapste voetbalspeler: Neymar

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Ik vond het echt een zeer leuk ervaring, ook heel leuk concept. Dikke merci aan Clint voor ons een mogelijkheid te geven om het stadion te mogen bezoeken en aan Steven Wolles voor de prachtige foto’s.

Meer zien van Natalia? Haar Instagram vind je hier

Malak Benlakhdar (20)

Woonplaats: Oostende

Favoriete voetbalploeg: Club Brugge

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? De shoot was heel tof, iets heel anders dan ik gewoonlijk doe en het was echt een leuk project om samen met Clint en steven te doe. Ik heb mij gigantische geamuseerd met de meisjes en heel tof om met hen samen te werken

Meer zien van Malak? Haar Instagram vind je hier

Naomi Van Slycken (27)

Woonplaats: Zottegem

Favoriete voetbalploeg: KAA Gent

Knapste voetbalspeler: Graziano Pellè

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? De shoot was een hele leuke ervaring met een unieke locatie. Het was een echte 'once-in-a-lifetime' ervaring. Ik ben heel blij om dit mee in men portfolio te kunnen steken. Alles verliep heel vlot, mede dankzij de modellen en het top team!

Meer zien van Naomi? Haar Instagram vind je hier

Tatjana Van Dessel (27)

Woonplaats: Mortsel

Favoriete voetbalploeg: Anderlecht

Knapste voetbalspeler: Dries Mertens

Hoe vond je de shoot in Jan Breydel? Wat een leuke ervaring! De locatie was dan ook geweldig, heel het stadion en veld voor ons alleen was best wel indrukwekkend. Ik had in het verleden enkel nog maar solo shoots gedaan dus dit was nieuw voor mij, maar heel leuk. Toffe meiden, leuke crew, gezellige sfeer: topdag!

Meer zien van Tatjana? Haar Instagram vind je hier

Meer foto’s van onze Vlaamse modellen in het Jan Breydelstadion zie je hieronder. Het Instagram-profiel van Clint en nog meer foto’s vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden. Hou Clint trouwens komende dinsdag in de gaten want dan hebben we nog een verrassing met deze dames die je ook echt moet zien.

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties