Alles wat je moet weten over de negende uitbreiding van World of Warcraft genaamd Dragonflight Sport
Alles wat je moet weten over de negende uitbreiding van World of Warcraft genaamd Dragonflight
Sport

Alles wat je moet weten over de negende uitbreiding van World of Warcraft genaamd Dragonflight

Op 28 november is het eindelijk tijd voor de release van de negende uitbreiding van World of Warcraft. De Dragonflight-uitbreiding zal een groot aantal vernieuwingen en nieuwe content met zich meebrengen. We zetten in dit artikel vijf dingen uiteen die je moet weten over de uitbreiding.

1. Waar de gameplay om draait

Draken spelen een grote naam in Dragonflight, zoals de naam van de uitbreiding al doet vermoeden. De Dragon Isles waren ooit het hart van het drakenrijk, totdat ze werden gedwongen om het land te verlaten. Dit was het gevolg van de aanvallen van het Legioen op Azeroth en waarbij veel magie van de eilanden werd weggezogen.

In Dragonflight ontwaken de eilanden weer, vol met elementaire magie. De draken willen terugkeren naar hun thuisland als beschermers van Azeroth. Dit zal echter een enorme uitdaging worden, aangezien de eilanden in de afgelopen 10.000 jaar enorm zijn veranderd.

Tijdens je avontuur in de Dragon Isles zal je de draken kunnen helpen, hun oude landen kunnen verkennen, lang verborgen geheimen kunnen ontdekken en andere rassen zoals de Tuskarr tegenkomen.

2. Waar speelt Dragonflight zich af?

Dragonflight speelt zich zoals al eerder gezegd op de Dragon Isles. Het land is al meer dan 10.000 jaar verborgen geweest, waardoor het vol zit met geheimen. De Dragon Isles is het grootste continent ooit dat in een uitbreiding aan de game is toegevoegd. Dit continent is speciaal gemaakt voor Dragonriding, een nieuwe soort vliegende mount voor de game. Spelers zullen in elk van de vier hoofdlevelzones een aanpasbaar drake mount kunnen verdienen.

De Dragon Isles bestaan uit vijf zones, waarvan vier leveling zones zijn. De Forbidden Reach is de startzone voor Dracthyr Evokers, de nieuwe class van de game. Spelers zullen de zones de eerste keer in de volgorde doorlopen:

  • The Forbidden Reach (alleen Dracthyr Evokers)
  • The Waking Shores
  • Ohn’aran Plains
  • The Azure Span
  • Thaldraszus

3. Welke nieuwe personages zal je tegenkomen in de uitbreiding?

De uitbreiding voegt een nieuw draconisch ras aan de game toe, de Dracthyr. Dit is de eerste combinatie van ras en klasse. Spelers hebben de mogelijkheid om te wisselen tussen een humanoïde gezichtsvorm en een draconische vorm. Beide vormen kun je aanpassen bij het creëren van een personage.

Dracthyr krijgt een unieke speelbare klasse: de Evoker. Spelers zullen bij het creëren van een karakter moeten kiezen tussen Horde en Alliance. Evokers hebben twee verschillende specialisaties: de één is verwoesting en instandhouding, waarbij ze vanuit de lucht kunnen vechten met vurige ademaanvallen, de ander is gebaseerd op het ondersteunen van bondgenoten met magische vaardigheden.

De Dracthyr bevat een geheel unieke startervaring waarbij je kennis zult maken met de vaardigheden van de class in een unieke zone. Dracthyr is beschikbaar voor spelers vanaf level 58.

4. Enkele van de nieuwe functies in de uitbreiding

Dragonflight bevat een geheel nieuwe en complexer talentensysteem. Spelers zullen nu de mogelijkheid hebben om nieuwe combinaties van spreuken en vaardigheden te creëren. De belangrijkste “class tree” bevat nuttige vaardigheden voor je class, terwijl de “specialisation tree” offensieve of helende krachten versterkt, en zich richt op de huidige rol en zich aanpast aan de specialisatie waarin je je bevindt. Als spelers een specialisatie kiezen, wordt de tree aangepast aan hun behoeften.

Na 18 jaar krijgt de UI in de game ook een grote vernieuwing, waardoor het aantrekkelijker, toegankelijker en aanpasbaar wordt. De nieuwe UI zal een grotere minimap en gezondheidsbalk bevatten. De HUD is ook verbeterd en spelers zullen nu selectieve elementen over het scherm kunnen verplaatsen die kunnen worden opgeslagen, bewerkt, gekopieerd en benoemd.

5. De nieuwe beroepen van Dragonflight

Beroepen in Dragonflight zullen ook een grote herziening ondergaan. De drie belangrijkste aspecten van deze herziening zijn:

• Crafting orders – stelt spelers in staat andere spelers te vragen iets voor hen te craften, zelfs als ze niet het juiste beroep of de juiste specialisatie hebben om het zelf te doen.

• Crafting-specialisaties – craft voorwerpen van een hogere kwaliteit door je te richten op een bepaald gebied van een gekozen vakgebied.

• Kwaliteit – de kwaliteit van crafted items is ook aangepast: hoe beter het item, hoe nuttiger het zal zijn.

Hierdoor kunnen spelers hun vakmanschap aanscherpen, wat kan leiden tot een grote klantenkring gebaseerd op een reputatie voor hoogwaardige items.

World of Warcraft: Dragonflight is vanaf 28 november 2022 speelbaar op de PC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties