Antwerpse MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met waanzinnige KO (video) Sport
Antwerpse MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met waanzinnige KO (video)
Sport

Antwerpse MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met waanzinnige KO (video)

Ooit al gehoord of gezien van de Antwerpse MMA-vechter Jan Quaeyhaegens? Velen waarschijnlijk niet, maar de fans van de ‘mixed martial arts’ ongetwijfeld wel. Quayhaegens, wiens bijnaam ‘ Q-Bomb’ is, toonde zich afgelopen zondag aan de wereld tijdens Cage Warriors 147. En hoe!

De 29-jarige MMA’er plantte na slechts 25 seconden zijn knie in het gezicht van zijn Braziliaanse tegenstander Erick Da Silva. Licht uit en over en out! De kniestoot is dan ook een (gevaarlijk) handelsmerk van Q-Bomb, die zelf zegt: “Ik heb zot gevaarlijk knieën”. Quaeyhaegens wil nu voor de titel bij de lichtgewichten gaan en zo doorstoten naar het UFC.

Huidige kampioen had het (veel) lastiger

De Antwerpenaar won dit jaar al twee kampen en zegevierde in totaal al tien keer tijdens zijn profcarrière in het MMA. De KO-zege tegen Da Silva was bovendien ‘speciaal’, omdat die laatste al in 33 kampen geen knock-out meer had te verwerken gekregen. Als Quaeyhaegens de titel bij de lichtgewichten wil binnenhalen, dan zal hij wel de huidige kampioen, George Hardwick, moeten verslaan. Hardwick won afgelopen zondag trouwens ook zijn kamp tijdens Cage Warriors 147.

Wat misschien wel in het voordeel van Q-Bomb spreekt, is dat Hardwick onlangs een volledige kamp en de (nipte) beslissing van de jury nodig had om te winnen van Da Silva. Quaeyhaegens klaarde diezelfde klus dus beduidend sneller. Wordt zeker en vast vervolgd…

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties