Atleet wordt laatste op WK 400 meter omdat tijdens de race... zijn willy uit z'n broek valt Sport
Atleet wordt laatste op WK 400 meter omdat tijdens de race... zijn willy uit z'n broek valt
Sport

Atleet wordt laatste op WK 400 meter omdat tijdens de race... zijn willy uit z'n broek valt

Een atleet heeft een zeer onfortuinlijke situatie gehad tijdens een 400 meter race op de wereldkampioenschappen atletiek U20. De Italiaan Alberto Nonino nam deel aan de wedstrijd als onderdeel van de tienkamp in Cali, Colombia. Maar door een zeer ‘bijzonder voorval’ kon hij zijn kansen niet ten volle verdedigen…

Terwijl hij goed startte in de middelste baan, merkten oplettende kijkers dat hij naar zijn kruis bleef reiken. Sportjournalist David Sanchez de Castro zei dat ‘Nonino’s pretstok er tijdens de race steeds uitviel’. “Hij ontsnapte uit de zijkant van zijn korte broek en hij moest hem vasthouden omdat hij daardoor niet goed kon rennen” zei de verslaggever.

Reactie op Instagram

De atleet probeerde wanhopig om het probleem te verhelpen, maar dat leek totaal niet te lukken. Hoewel hij aan het begin van de race dicht bij de kop van het peloton zat, viel hij terug naar achteren tegen de tijd dat de groep de laatste bocht om ging voor de eindsprint. Hij eindigde als laatste met een tijd van 51,57 seconden.

Nonino stuurde op Instagram een bericht naar zijn fans. "Ik wil het even met jullie hebben over de commotie op blogs en sociale media in het algemeen" zei hij in een story. "Ik probeer er nu om te lachen, maar direct daarna voelde ik me verschrikkelijk en ik ben mijn vrienden en familie dankbaar dat ze me een paar uur later over het gebeurde heen hebben geholpen."

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties