Bizar: Twee vechters in een rolstoel meppen er op los in een MMA-kamp: 'Schande voor de sport' Entertainment
Bizar: Twee vechters in een rolstoel meppen er op los in een MMA-kamp: 'Schande voor de sport'
Entertainment

Bizar: Twee vechters in een rolstoel meppen er op los in een MMA-kamp: 'Schande voor de sport'

Er zijn beelden opgedoken van een niet zo alledaags MMA-gevecht in Brazilië. Twee vechters in een rolstoel meppen elkaar murw tot er eentje uit zijn rolstoel valt. De beelden zorgen op het internet natuurlijk voor de nodige commotie. “Compleet belachelijk!” is het harde verdict van iemand.

In de video is te zien hoe de beide heren gedurende een volle minuut all-in gaan met hun vuistslagen. Meestal met één hand, omdat ze de andere hand nodig hebben om te kunnen manoeuvreren met hun rolstoel. Na een paar seconden kan de vechter met de zwarte handschoenen zijn tegenstander tegen de kooi dwingen.

Freak Show Fights

Daarna begint het heen en weer gemep, maar weinig slagen raken hun doelwit. Uiteindelijk wordt een van de twee toch geraakt met een ‘body shot’ en valt hij uit z’n rolstoel. De kamp is de zoveelste in een rij van zogenaamde ‘freak show fights’ die razend populair zijn in Brazilië, maar bijvoorbeeld ook in Rusland. MMA-fans reageren geschokt op de kamp. “Schande voor de sport!” zegt iemand. Of: “Nu heb ik het allemaal gezien…”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties