Blunderende Filip Joos vergist zich van tegenstander (video) Sport
Blunderende Filip Joos vergist zich van tegenstander (video)
Sport

Blunderende Filip Joos vergist zich van tegenstander (video)

Een draak van een wedstrijd was het gisteren, tegen Tunesië. Of was het nu Algerije? Een mens zou al gaan twijfelen door het geblunder van de commentatoren...
Jep, zelfs Moeder Natuur vond de match tegen Tunesië niet om aan te zien, en dropte dan maar een miljoen golfbalachtige hagelbollen over het Koning Boudewijnstadion. Drie kwartier werd de match stilgelegd, maar vervelen deden we ons niet, want de talrijke waaghalzen die het ondertussen witte grastapijt bewandelden, besprongen en bedansten, zorgden voor welgekomen entertainment.

Maar ook commentator Filip Joos droeg zijn steentje bij. Volgens hem stond er immers een “Algerijnse invaller” op het veld te jongleren met een hagelbol. Oftewel bedoelde ie uiteraard een Tunesische invaller, oftewel kwam één of andere Algerijn spiongewijs de wedstrijd en de sfeer ter plaatse volgen. Optie één lijkt ons de meest logische…

Kom, elke mens maakt foutjes, de ene al wat groter dan de andere, nietwaar Frank Raes, die vorige week nog gezellig verkondigde op nationale televisie dat Ibrahimovic wél was ingevallen bij Zweden tegen de Rode Duivels. Dat terwijl heel de wereld wist dat dat niet het geval was… Soit, leuk dat Filip al met zijn hoofd in Brazilië zit, want binnen exact 9 dagen is het zover: België-Algerije. En supporteren zullen we! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties