Bob Peeters op weg naar Waasland-Beveren Sport
Bob Peeters op weg naar Waasland-Beveren
Sport

Bob Peeters op weg naar Waasland-Beveren

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Bob Peeters dinsdagochtend voorgesteld als nieuwe trainer van Waasland-Beveren. De club heeft alles in het werk gesteld om het nieuws geheim te houden om een alternatieve piste - naar verluidt een buitenlandse trainer zonder ervaring in de Belgische competitie - open te houden.

Een van de voorwaarden is dat Peeters bereid is om samen te werken met Alex Czerniatynski, die ervoor koos om een gesprek met uw krant tot vandaag uit te stellen maar rond is met de Waaslanders.

Een definitieve beslissing valt pas dinsdag maar de Lierenaar wordt quasi zeker de man die de opdracht krijgt om Waasland-Beveren van de degradatie te behoeden. Het zou na zijn passage bij Cercle Brugge de tweede keer zijn in jonge trainerscarrière dat Peeters Glen De Boeck opvolgt als trainer. Peeters probeerde het daarna nog bij AA Gent maar werd daar als opvolger van Trond Sollied al na twee maanden doorgestuurd.

In principe krijgt Peeters een contract tot het einde van het seizoen met de optie voor een extra jaar als de beide partijen tevreden zijn over de samenwerking.

EnCa, Foto PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties