Bokskampioen geeft internet pestkop het pak slaag van zijn leven (video) Sport
Bokskampioen geeft internet pestkop het pak slaag van zijn leven (video)
Sport

Bokskampioen geeft internet pestkop het pak slaag van zijn leven (video)

Deontay Wilder, ongeslagen zwaargewicht en winnaar van een bronzen medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking, wordt al enige tijd lastig gevallen door omhooggevallen eikeltje Charlie Zelenoff. Wilder besloot die laatste duidelijk te maken dat hij er niet erg mee opgezet is.
Charlie Zelenoff is de kerel die Wilder al een hele tijd lastig valt. Vervelende telefoontjes, berichten en beledigende taal op sociale media: Wilder had er stilletjesaan genoeg van. Toen Zelenoff hem bovendien racistische bejegende én over het jongste dochtertje van Wilder begon dat met een open ruggetje geboren werd, besloot Wilder dat mondelinge waarschuwingen niet meer volstonden.

Zelenoff had Wilder uitgedaagd om tegen hem te boksen in een trainingszaal in Los Angeles - Zelenoff denkt van zichzelf dat hij de 'grootste aller tijden' is en Wilder vlotjes aankan. Wilder ging op de uitnodiging in.

Het gevecht in de ring duurde de volle 15 seconden: toen besloot Zelenoff dat het te heet onder zijn voeten werd en spurtte hij naar de dichtstbijzijnde deur. Toen hij daarna toch terug binnenkwam, ging het gevecht gewoon door buiten de ring. Zelenoff kreeg een pak slaag dat hem hopelijk nog lang zal heugen.

Wilder, die in alle staten was, waarschuwde Zelenoff: "Noem me nooit meer een n**ger. En beweer nooit meer dat je mijn dochter op tape zal zetten". Die laatste vluchtte weg uit het gebouw, maar liet het niet na om nog snel "Ik ben de beste. Ik ben nog altijd de beste" te roepen.

Zolang hij het maar zelf gelooft... (KA)

Bekijk hier de beelden (in Video 1 zie je de beelden in de ring, in video 2 wat er zich daarna in de trainingszaal heeft afgespeeld)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties