Bye bye Max! Engelsman start opmerkelijke actie om Verstappen uit de F1 te verbannen Sport
Bye bye Max! Engelsman start opmerkelijke actie om Verstappen uit de F1 te verbannen
Sport

Bye bye Max! Engelsman start opmerkelijke actie om Verstappen uit de F1 te verbannen

Stel je voor hoe vaardig je zou moeten zijn in iets dat je onderneemt, dat anderen je willen verbannen omdat ze je niet kunnen verslaan. Een Engelse supporter van McLaren-rijder Lando Norris heeft nu een opmerkelijke actie ondernomen omdat hij het beu is dat Max Verstappen steeds op de eerste plaats eindigt.

De 26-jarige Verstappen heeft drie keer achter elkaar de Formule 1 gewonnen. Hij is vanaf jonge leeftijd al bezig geweest met het realiseren van zijn passie voor racen en maakte in 2015 zijn debuut in de Formule 1. Max heeft altijd als doel gehad om de allerbeste te worden, en in 2021 won hij eindelijk zijn eerste wereldtitel.

Engelsen 'not happy'

Er is echter ontevredenheid in Engeland sinds Verstappen zich tot kampioen kroonde. Lewis Hamilton, die in 2021 zijn achtste wereldtitel zocht, werd door Verstappen verslagen. McLaren-rijder Lando Norris heeft ook 'ongeluk' gehad en is al zes keer tweede geworden. De dominantie van Max is dus niet voor iedereen een reden tot vreugde, vooral in Engeland wordt dit niet op prijs gesteld.

Petitie

Een wanhopige fan van Lando Norris, Tom Bids, heeft nu een petitie gestart tegen Verstappen. Hij kan niet langer aanzien hoe Verstappen blijft zegevieren en Norris er niet in slaagt hem van de troon te stoten. Het doel van de petitie is om Verstappen uit de Formule 1 te verbannen, omdat het lijkt dat dit de enige manier is voor Norris om de wereldtitel te winnen, aangezien Max te goed is om op een eerlijke manier te verslaan. Veel succes, Tom!

(Bron: Gewoon Voor Hem)

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties