Club Brugge: "Niet betrokken bij omkoopschandaal" Sport
Club Brugge: "Niet betrokken bij omkoopschandaal"
Sport

Club Brugge: "Niet betrokken bij omkoopschandaal"

Club Brugge benadrukt donderdag op zijn website niet betrokken te zijn bij een omkoopschandaal. De Duitse televisiezender ARD noemde in een reportage over omkoping de Europa League-wedstrijd van blauw-zwart tegen Maribor uit november 2011. In die wedstrijd toverde Club Brugge een 3-0-achterstand in extremis om tot een 3-4-zege.

Lees ook:

"Club Brugge heeft kennis genomen van de reportage over matchfixing in het voetbal en meer in het bijzonder van de Europa League wedstrijd Maribor - Club Brugge in 2011", klinkt het in een officiële mededeling.

"Club Brugge is aangaande een mogelijk omkoopschandaal rond deze match op geen enkele manier gevat in een eventueel onderzoek. Club Brugge is bovendien nooit gecontacteerd aangaande deze bewering. Het voelt zich dan ook niet betrokken in dit dossier en al helemaal niet aangesproken. Club Brugge zal er over waken dat zijn goede naam wordt gevrijwaard."

Belga Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties