Comazuipende Gazza op heterdaad betrapt (Foto) Sport
Comazuipende Gazza op heterdaad betrapt (Foto)
Sport

Comazuipende Gazza op heterdaad betrapt (Foto)

Of hoe het kan verkeren. In de jaren 90 was Paul Gascoigne een succesvolle Engelse voetbalspeler. Nu zit de 46-jarige Brit al jarenlang aan de grond door zijn alcohol- en drugsverslaving.

Gisteren was het weer prijs voor Gazza. Nadat hij een fles gin soldaat maakte (hij had nog een andere op zak) stortte Gascoigne maandag in elkaar in het Royal Nation Hotel in Londen. Bezorgde en vooral sensatiegeile hotelgasten namen foto’s van de voormalig international waarop hij op de grond ligt tegen een vuilnisbak. De zatlap huilde en smeekte om meer drank.

Vervolgens vroeg hij om naar zijn ex-vrouw Cheryl gebracht worden. Of Cheryl zou opgezet zijn met het bezoek is nog maar de vraag. Gascoigne loopt namelijk op borgtocht vrij nadat hij vorige week zijn ex had aangevallen in een bui van (uiteraard dronken) razernij.

Vriend en ex-cricketspeler Ronnie Irani, die hem eerder dit jaar naar een afkickcentrum in de Verenigde Staten bracht, reageert bezorgd: ‘Dit is een zware terugval maar we mogen de hoop niet opgeven. We moeten samen met Gazza blijven vechten om van zijn verslaving af te geraken. Al is de vraag of zijn lichaam dat nog aankan.’

Een andere vriend liet weten: ‘Hij drukt weer op de zelfmoordknop, hij drinkt zichzelf letterlijk de dood in.’ In 2008 probeerde de voormalig speler van Newcastle en Tottenham zich al van het leven te beroven maar zijn poging om zichzelf te verdrinken faalde.

Bekijk hier Gascoigne in betere tijden tijdens euro 96.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties