Comedy Capers: voetballer 'saboteert' goal van ploegmaat door bal op de doellijn weg te knallen Sport
Comedy Capers: voetballer 'saboteert' goal van ploegmaat door bal op de doellijn weg te knallen
Sport

Comedy Capers: voetballer 'saboteert' goal van ploegmaat door bal op de doellijn weg te knallen

We nemen jullie graag even mee naar de Canadese voetbalcompetitie, waar Valour FC de wei in moest tegen HFX Wanderers FC. Valour won uiteindelijk met 1-0 door een late treffer, maar daar werd achteraf niet over gesproken…

Bij Valour speelt ene William Akio, een aanvaller uit Zuid-Soedan. Geen mens die wist dat William voetbalde… tot nu dan! Hij speelde zich namelijk op een nogal lullige manier in de kijker, door een bal op de doellijn weg te trappen. Goed werk van een verdediger, maar van een aanvaller!?

Een ploegmaat van Akio ging bijna scoren, de bal ging tergend traag over de lijn, maar Akio ramde hem gewoon weg voor hij er helemaal over ging. Nadien zei hij dat hij dacht dat de bal al binnen was en hij van blijdschap de bal wegtrapte. En zo is onze vriend uit Zuid-Soedan plots wereldberoemd. Natuurlijk niet op de manier die hij zelf wil… Bekijk hieronder de hilarische beelden.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties