Coolblue gaat deze week maar liefst 2000 PS5’s verloten! Dit moet je doen om kans te maken Sport
Coolblue gaat deze week maar liefst 2000 PS5’s verloten! Dit moet je doen om kans te maken
Sport

Coolblue gaat deze week maar liefst 2000 PS5’s verloten! Dit moet je doen om kans te maken

Coolblue heeft een nieuwe voorraad aan PS5-consoles gekregen en deze worden aanstaande donderdag verloot. Het gaat om een grote voorraad, namelijk 200 PS5-consoles.

2000 PS5-bundels gaan weg deze week

Het gaat om PS5 bundels, dus de console inclusief accessoires. Het is niet mogelijk om aan te geven of je geloot wil worden voor de PS5 Disk Edition of PS5 Digital Edition. Geïnteresseerden kunnen zich in de Coolblue-app aanmelden. Coolblue zegt dat aanmelden alleen kan via de officiële applicatie en niet via de website. In de applicatie klik je op de PlayStation 5-banner en op ‘Schrijf me in’.

Inschrijven kan tot aanstaande donderdag 28 juli 10:00 uur. Vervolgens worden de winnaars op vrijdag gecontacteerd. Als je wordt geloot, kan je maximaal één van de 2000 PS5-consoles aanschaffen.

Zo ben je zeker van je PlayStation 5 bij Bol.com

Aangezien Coolblue deze week 1800 PS5’s heeft gekregen, krijgt Bol zeer waarschijnlijk ook deze week een grote voorraad. Bol werkt momenteel met een wachtrij aan de hand van wanneer jij je hebt ingeschreven voor een voorraad alert voor de PS5. Schrijf je dus in als je dat nog niet hebt gedaan. Zodra jij aan de beurt bent, ontvang je van bol de mogelijkheid om een PS5-console te kopen.

Je kan je hier inschrijven voor een alert voor de PS5 Disk Edition en hier kan je je aanmelden voor de PS5 Digital Edition.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties