Cristiano Ronaldo hakt Manchester United in mootjes tijdens veelbesproken interview: "Heb geen respect voor de trainer" Sport
Cristiano Ronaldo hakt Manchester United in mootjes tijdens veelbesproken interview: "Heb geen respect voor de trainer"
Sport

Cristiano Ronaldo hakt Manchester United in mootjes tijdens veelbesproken interview: "Heb geen respect voor de trainer"

Cristiano Ronaldo heeft zich in een interview met Piers Morgan (TalkTv) allesbehalve ingehouden. Hij neemt zijn club Manchester United zwaar op de korrel en spreekt zelfs van ‘verraad’. The Sun publiceerde een kort fragment uit het nu al veelbesproken interview.

Op de vraag of Ronaldo denkt dat United hem uit de club probeert te dwingen, zei hij tegen Morgan: "Ja, niet alleen de coach, maar ook anderen die zich in en rond de club bevinden. Ik voel me verraden. Of ze echt van me af willen? Eerlijk gezegd is het niet aan mij om dat te zeggen, ik weet het niet. Maar mensen moeten de waarheid kennen. Ja, ik voel me verraden. Ook vorig jaar had ik het gevoel dat sommigen me hier niet wilden.”

“Geen evolutie in de club”

Er werd ‘CR7’ gevraagd waarom hij zich gedwongen voelde om nu openheid van zaken te geven over zijn ‘relatie’ met United en hij zei dat het eindelijk tijd was 'om iets te zeggen'. Maar dat waren niet de enige scherpe commentaren die Ronaldo had tijdens het interview. Hij uitte stevige kritiek op de mensen die United leiden en bekritiseerde het gebrek aan groei door de jaren heen.

"Ik weet niet wat er gaande is, maar sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson zag ik geen evolutie in de club, de vooruitgang was nul", zei hij. “Nadat ze Solskjaer ontslagen hadden, brachten ze Ralf Rangnick binnen als sportief directeur. Dat is iets wat niemand begrijpt. Die man is zelfs geen coach! Het verbaasde niet alleen mij, maar de hele wereld.”

“Ik heb geen respect voor de coach”

Ronaldo had ook nog enkele minder lieve woorden in petto voor United-coach Erik ten Hag en Wayne Rooney. "Ik heb geen respect voor de coach omdat hij geen respect voor mij toont”, zei hij. "Als jij geen respect voor mij hebt, zal ik nooit respect voor jou hebben." Maar ook United-legende Wayne Rooney moest het ontgelden. Over hem zei Ronaldo: "Ik weet niet waarom hij me zo bekritiseert... Waarschijnlijk omdat hij zijn carrière heeft beëindigd en ik nog steeds op hoog niveau speel.” Het volledige interview, getiteld ‘Piers Morgan Uncensored: 90 Minutes with Ronaldo’, komt later deze week uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties