Cristiano Ronaldo tekent contract bij Al-Nassr in Saudi-Arabië. Dit recordbedrag gaat hij verdienen Sport
Cristiano Ronaldo tekent contract bij Al-Nassr in Saudi-Arabië. Dit recordbedrag gaat hij verdienen
Sport

Cristiano Ronaldo tekent contract bij Al-Nassr in Saudi-Arabië. Dit recordbedrag gaat hij verdienen

Er werd al wekenlang over gespeculeerd, maar nu is het eindelijk officieel. Cristiano Ronaldo verkast naar Al-Nassr in Saudi-Arabië. De Portugees zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot 2025 bindt aan de club uit het Midden-Oosten. En dat legt hem zeker geen windeieren!

“De grootste atleet ter wereld heeft officieel getekend voor Al-Nassr,” stond er te lezen op de social media van de huidige nummer twee in de Saudische competitie. Het monstercontract dat Ronaldo tekende zou hem maar liefst 200 miljoen euro per jaar opleveren. Het is het meest lucratieve contract ooit in de geschiedenis van het voetbal.

“Dit is meer dan geschiedenis”

De nieuwe werkgever van de Portugese ster staat onder leiding van de Franse trainer Rudi García en strijdt dit seizoen mee om de landstitel. Onder meer Luiz Gustavo (ex- Bayern München en -Juve) staat er onder contract. Andere bekende namen zijn die van doelman David Ospina (ex-Napoli) en spits Vincent Aboubakar (ex-Porto).

In een verklaring van de club staat te lezen: “Dit is meer dan geschiedenis. Dit is een handtekening die niet alleen onze club zal inspireren om nog meer succes te behalen. Maar ook onze competitie, ons land en toekomstige generaties, jongens en meisjes zullen geïnspireerd worden om de beste versie van zichzelf te zijn. Welkom bij je nieuwe thuis, Cristiano.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties