Cristiano Ronaldo verliest titel van 'meest s.exy sporter ter wereld' aan kale vent met bierton Sport
Cristiano Ronaldo verliest titel van 'meest s.exy sporter ter wereld' aan kale vent met bierton
Sport

Cristiano Ronaldo verliest titel van 'meest s.exy sporter ter wereld' aan kale vent met bierton

Tot ieders verbazing en tot zijn eigen verdriet, is Cristiano Ronaldo niet langer de 'meest sexy sportman ter wereld' - die kroon gaat in plaats daarvan naar de zelfverklaarde 'dikke man' Tyson Fury. Wat een drama (voor Ronny)!

Ronaldo's geripte buikspieren en parelwitte glimlach lijken hun charme verloren te hebben op de leeftijd van 38. De ster van Al-Nassr lijkt zeker zijn glans te hebben verloren sinds hij in januari Europa verliet om de uitdaging van de Saoedische Pro League aan te gaan, aangezien hij slechts vijfde op de lijst is. Maar het is toch vooral de nieuwe koploper die verrassend is (en enkele wenkbrauwen doet fronsen).

De macht aan kale mannen met een bierbuik!

De lijst werd samengesteld door Illicitencounters.com, een toonaangevende datasite voor buitenechtelijke affaires, die 2.000 van zijn vrouwelijke leden vroeg om een lijst van 30 sportgroten op een schaal van 1-10 te beoordelen voor hun 'aantrekkelijkheid' of 'affairefactor'. En op basis van hun rapporten kan je toch wel stellen dat de wereld aan de voeten ligt van kale mannen met een bierbuik!

Fury heeft nooit flauw gedaan over zijn lichaamsbouw en plaagde er eerder ook al Wladimir Klitschko mee, na het afnemen van de zwaargewichttitel van hem in 2015. In een bizarre persconferentie voorafgaand aan hun geplande rematch in juli dat volgende jaar, wat nooit gebeurde, trok de ‘Gypsy King’ zijn shirt uit en stak zijn buik uit. Hij zei: “Ik ben geen atleet. Het is een schande om mij atleet te noemen. Schaam je, een dikke man heeft je verslagen. Ik neem boksen niet serieus. Het gaat vooral om het verdienen van een paar centen."

Broederstrijd

Aan de top van de lijst, heeft Fury trouwens alle recht om op te scheppen tegen zijn jongere broer Tommy, die 13e op de lijst staat. Voor Ronaldo is er wel nog een beetje goed nieuws. Hij wordt immers nog steeds gezien als 's werelds meest sexy voetballer. Dat Erling Haaland in de top 10 voor zijn ploeggenoot Jack Grealish staat, vonden sommigen dan weer een nationale schande. Lionel Messi is de enige andere voetballer die ook nog de top 10 haalt.

De geliefde van Taylor Swift en NFL ster Travis Kelce nam de bronzen medaille, net voor de enige F1-ster op de lijst, Lewis Hamilton. Ook Rory Mcllroy en Conor McGregor zijn nog te vinden binnen de eerste tien plaatsen, terwijl bijvoorbeeld Jake Paul opvallend laag op de 21e plaats in de ranglijst staat.

(Bron: Daily Star)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties