Dan toch geen voetbalpensioen! Radja Nainggolan trekt naar deze verrassende club Sport
Dan toch geen voetbalpensioen! Radja Nainggolan trekt naar deze verrassende club
Sport

Dan toch geen voetbalpensioen! Radja Nainggolan trekt naar deze verrassende club

Radja Nainggolan (35) zet zijn voetbalcarrière toch voort. Volgens berichten in de Indonesische media heeft de voormalige Rode Duivel een nieuwe club gevonden, na enkele maanden zonder club te hebben gezeten.

Nainggolan zou naar verluidt een contract tekenen bij Bhayangkara Presisi Indonesia FC, een club die verbonden is aan de Indonesische Nationale Politie. De middenvelder speelde tot en met de zomer voor het Italiaanse SPAL, waar zijn contract niet werd verlengd.

Banden met de Nationale Politie

Vanwege zijn Indonesische roots is deze overstap niet bijzonder opvallend. Hij zou naar verluidt een contract tekenen dat loopt tot het einde van het seizoen. Bhayangkara is geen grote naam in Indonesië. Na twintig speeldagen staan ze momenteel onderaan in de hoogste afdeling. De club heeft banden met de Nationale Politie in Indonesië, waar veel spelers dienen als politieagenten. Zelfs de naam van de club is gebaseerd op een rang binnen de politie.

(Bron: hln.be - Intropic: YouTube/Sporza)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties