De Amerikanen zijn stapelzot van deze Nikkita, de nieuwe blonde parel in het worstelen (foto's) Sport
De Amerikanen zijn stapelzot van deze Nikkita, de nieuwe blonde parel in het worstelen (foto's)
Sport

De Amerikanen zijn stapelzot van deze Nikkita, de nieuwe blonde parel in het worstelen (foto's)

Maak kennis met de 22-jarige Nikkita Lyons. Deze blondine is een professionele worstelaar die onlangs haar intrede deed in de WWE, de gigantisch populaire worstelorganisatie in de Verenigde Staten. Ze maakte gigantisch veel indruk met haar debuut en wordt nu al de volgende vrouwelijke superster in de WWE genoemd.

Ze is naar eigen zeggen zelf een geboren entertainer omdat ze in Las Vegas is geboren, de entertainmenthoofdstad van de wereld. Wij zijn geen experts in worstelen, maar volgens kenners zou het vrouwelijk worstelen al jaren niet meer geweest zijn wat het vroeger was. Al zou deze Nikkita blijkbaar wel eens voor een frisse wind kunnen zorgen.

We laten aan jullie zelf het oordeel over of jullie ook zo wild zijn van juffrouw Lyons. Hieronder zie je hoe ze bij haar debuut de vloer aanveegde met haar tegenstander. We gooien er nog enkele foto's bij en het is wel duidelijk dat haar sexy en tegelijkertijd stoere looks ook wel een deel zullen meespelen bij haar populariteit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties