De PlayStation 5 is tot nu toe 30 miljoen keer verkocht, wordt in 2023 makkelijker verkrijgbaar Sport
De PlayStation 5 is tot nu toe 30 miljoen keer verkocht, wordt in 2023 makkelijker verkrijgbaar
Sport

De PlayStation 5 is tot nu toe 30 miljoen keer verkocht, wordt in 2023 makkelijker verkrijgbaar

De PlayStation 5 heeft de mijlpaal van 30 miljoen verkochte exemplaren bereikt. Afgelopen september stond de teller nog op 25 miljoen verkochte exemplaren. De meeste PS5-consoles zijn afgelopen december verkocht, waardoor het de beste maand tot nu toe is van de PlayStation 5 sinds de release in 2020.

Ryan heeft verder aangegeven dat de PlayStation 5, vanaf heden makkelijker verkrijgbaar moet zijn omdat de productie aanzienlijk opgeschroefd is en chiptekorten er niet meer zijn. 2023 moet dus het jaar worden dat je vrij eenvoudig een PS5 kan vinden in de winkel.

“Iedereen die een PS5 wil, zou het vanaf nu bij retailers wereldwijd makkelijker moeten hebben om er eentje te vinden.”

Volgens geruchten komt Sony eind 2023 met een nieuw PS5-model, mogelijk de Slim-versie. Deze zou goedkoper zijn, want het gerucht gaat dat deze zal verschijnen zonder disc drive. Indien gewenst, kunnen gamers apart een disc drive aanschaffen. De aparte disc drive moet plug and play werken via een USB-C-kabel. Officieel heeft Sony dit model nog niet aangekondigd.

Zo ben je zeker van je PlayStation 5 bij Bol.com

Bol werkt momenteel met een wachtrij aan de hand van wanneer jij je hebt ingeschreven voor een voorraad alert voor de PS5. Schrijf je dus in als je dat nog niet hebt gedaan. Zodra jij aan de beurt bent, ontvang je van bol de mogelijkheid om een PS5-console te kopen.

Je kan je hier inschrijven voor een alert voor de PS5 Disk Edition en hier kan je je aanmelden voor de PS5 Digital Edition.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties