De schattige borsten en het gebroken hart van ex-lief Witsel (foto) Sport
De schattige borsten en het gebroken hart van ex-lief Witsel (foto)
Sport

De schattige borsten en het gebroken hart van ex-lief Witsel (foto)

We moet je bij deze waarschuwen: het gevaar bestaat dat je deze week geconfronteerd wordt met een hartverscheurend verhaal in de nieuwe P-magazine. Analicia, het wonderschone lief van Witsel, vernam pas na het interview dat Axel haar op straat had gezet.
Het schone kind, die op de cover prijkt alsof ze met een longdrink onder een palmboom op een hagelwit strand topless op je toe komt gestapt, was in het interview nog vol lof over de man die haar hart veroverde. Ze praatte honderduit en schuwde geen enkele vraag. Vader Witsel was iets terughoudender, mogelijk wist hij al hoe laat het was. Verder in het interview bekent ze dat haar schattige borsten haar sterkste punt zijn, wat de cover alvast bewijst.

In ieder geval, vanaf dinsdag kan je het volledige interview met deze exotische schone, die het beste uit Portugal en Kaap-Verdië combineert, terugvinden. En hopen dat ze jouw schouder uitkiest om op te komen uithuilen. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties