Deze gamer woog 350 kilo en hield zich enkel maar bezig met gamen en volstoppen met junkfood Sport
Deze gamer woog 350 kilo en hield zich enkel maar bezig met gamen en volstoppen met junkfood
Sport

Deze gamer woog 350 kilo en hield zich enkel maar bezig met gamen en volstoppen met junkfood

Wij gamen vanzelfsprekend ook graag, maar de 34-jarige man uit onderstaande video ging toch wel enkele stapjes te ver. Deze Amerikaan genaamd Casey werd enkele jaar geleden een fenomeen omdat hij zijn dagen met alleen maar eten en gamen vulde.

Voor het overige werkte hij niet of kwam hij nooit buiten. Hij leefde op kosten van zijn vader en hij deed letterlijk nooit iets anders naast gamen en gigantisch veel junkfood eten. De gevolgen na enkele jaren deze levensstijl was een lichaam van maar liefst 350 kilo. Dokters waarschuwden reeds dat hij zich letterlijk dood ging eten.

https://youtu.be/XGKROFmUprg

Casey maakte een ommekeer in zijn leven

Nadat zijn verhaal volledig viraal ging en hij gigantische kritiek, maar ook steunbetuigingen kreeg, besloot Casey om aan zijn gewicht te werken en daadwerkelijk af te vallen.

Hij was al op een punt gekomen dat hij niet enkel nog maar kan afvallen door gezonder eten en te sporten. Er was uiteindelijk ook een operatie nodig, maar deze heeft wel zijn vruchten afgewerpt. We zitten nu in 2021 en Casey weegt nog 'maar' 136 kg. Hij is dus bijna 215 kg afgevallen.

Hij geniet nu blijkbaar veel meer van zijn leven. Zo kan hij terug zelf auto rijden, buiten gaan wandelen en daadwerkelijk andere dingen doen naast gamen. Al blijft gaming nog wel een belangrijk onderdeel in zijn leven. Het enige nadeel aan zijn vorige leven is dat hij nog met heel wat overtollig vel zit

Deze gamer woog 350 kilo en hield zich enkel maar bezig met gamen en volstoppen met junkfood
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties