Dimitri Van den Bergh afgemaakt na 'tenenkrommende' speech op WK darts: "Gooi een tafel op z'n kop!" Sport
Dimitri Van den Bergh afgemaakt na 'tenenkrommende' speech op WK darts: "Gooi een tafel op z'n kop!"
Sport

Dimitri Van den Bergh afgemaakt na 'tenenkrommende' speech op WK darts: "Gooi een tafel op z'n kop!"

Dimitri Van den Bergh heeft het verkorven bij dartsfans over heel de wereld na de speech die hij afleverde na zijn winst tegen Jonny Clayton op het WK darts in Londen. ‘Dancing Dimi’ werd vergeleken met comedyfiguur David Brent (The Office) na zijn 'tenenkrommende' monoloog. Niet echt een compliment, als je het ons vraagt!

De Dream Maker versloeg de Ferret met 5-3 in Ally Pally en neemt het maandag (02/01) in de halve finale op tegen Michael van Gerwen. Van den Bergh is zo de eerste Belg ooit die de halve finale van het toernooi bereikt. Maar na de wedstrijd was er meer te doen rond de speech van Dimi. Nadat hij de micro uit de handen van de interviewer had gegrist, stak hij van wal…

“Ik heb geen woorden, ik heb geen idee”

"Weet je wat... geef me dit even. Alsjeblieft. Iedereen hier... precies, precies, precies...” zei hij. "Ik zei iedereen hier… Het eerste heel belangrijke dat ik moet aankondigen, ik moet zeggen dat ik net tegen Jonny Clayton heb gespeeld. Deze man… Het moment dat ik de dubbel raakte… Ik heb geen woorden, ik heb geen idee. Hij kwam gewoon naar me toe en zei 'Dimi, goed gespeeld goed gedaan, goede wedstrijd'. Dus geef een groot applaus voor Jonny Clayton!"

Na een lange pauze vervolgde hij: "Ze vroegen me gewoon: 'Dimitri, hoe voel je je?' Ik weet niet hoe ik me voel. Maar jullie, iedereen hier maakt deel uit van de geschiedenis. De eerste keer dat een Belgische professionele darter in de halve finale van het wereldkampioenschap staat. Ik ben zo trots! Kom op... YEAH!"

“David Brent zou zich schamen!”

De speech was meer dan tenenkrommend voor sommige fans. Het leidde zelfs tot vergelijkingen met de klungelige David Brent, het hoofdpersonage gespeeld door Ricky Gervais in de legendarische komedieshow The Office. "David Brent zou zich voor hem schamen," zei iemand. "Dat was zo tenenkrommend, ik hoopte dat iemand een tafel op zijn kop zou gooien," grapte een ander.

Iemand anders gaf Michael Bridge, de interviewer, de schuld en zei: "Michael Bridge verloor helemaal de controle in dat zogenaamde interview. Het was een bloedbad!" Eén fan smeekte: "Interview hem alsjeblieft niet meer na een wedstrijd." Ten slotte zei iemand: "Uitslag zou kunnen worden teruggedraaid nadat Dimi op doping wordt getest voor dat spektakel na de wedstrijd. Wat had die genomen, zeg!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties